Ερντογάν: “Υμνεί” το Πακιστάν για τη βοήθεια κατά των Ελλήνων το 1922 – ΦΩΤΟ

Επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν πραγματοποιεί ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μιλώντας μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της βουλής και της γερουσίας στη χώρα δήλωσε ότι «στο Πακιστάν ποτέ δεν αισθανόμαστε σαν να είμαστε σε ξένη χώρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο σπίτι μας. Βρισκόμαστε στο σπίτι μας και συναντιόμαστε μαζί σας. Μα αν δεν αγαπάμε εσάς, ποιους θα αγαπήσουμε;».

«Δεν ξεχνάμε την βοήθεια που έστειλε ο λαός του Πακιστάν κατά τον Εθνικό απελευθερωτικό μας αγώνα (ο πόλεμος με την Ελλάδα το 1919-22). Αντίστοιχα τώρα για εμάς είναι η περιοχή του Κασμίρ. Θα συνεχίσουμε την στήριξή μας στον αγώνα του Πακιστάν κατά της τρομοκρατίας», είπε ακόμη ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Οι αδερφοί μας του Πακιστάν θέλω να είναι σίγουροι για τη φιλία της Τουρκίας και του τουρκικού λαού. Αυτό είναι για μας τώρα η περιοχή του Κασμίρ. Χτες ήταν το Τσανάκαλε σήμερα το Κασμίρ, καμία διαφορά μεταξύ τους», συμπλήρωσε.

Η υποδοχή του Ερντογάν στο Πακιστάν ήταν ιδιαίτερα ζεστή. Και αυτό φάνηκε από τις σημαίες και τα πλακάτ που κρεμάστηκαν στους δρόμους, όπου υπήρχε και φωτογραφία του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.