Ανησυχία στη Ρωσία: Επτά Κινέζοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Επτά άνθρωποι μεταφέρθηκαν από ένα ξενοδοχείο της Μόσχας σε νοσοκομείο, καθώς παρουσίασαν υψηλό πυρετό και συμπτώματα οξείας αναπνευστικής λοίμωξης. Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται μια ιατρική πηγή, είναι όλοι τους Κινέζοι πολίτες.

Οι ασθενείς διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής Βοϊκόφσκι. Έφτασαν στη Μόσχα πριν από λίγες ημέρες, με ένα γκρουπ συνολικά 20 ατόμων.

Νωρίτερα σήμερα, η κρατική τηλεόραση της Κίνας μετέδωσε ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού ανέρχονται στα 1.372. Σαράντα ένας ασθενείς πέθαναν.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανέφερε εξάλλου ότι οι αρχές έχουν στείλει 1.230 γιατρούς στην πόλη Ουχάν της επαρχίας Χουμπέι ώστε να βοηθήσουν τις τοπικές αρχές να αντιμετωπίσουν την επιδημία.

Κρούσματα του ιού αυτού έχουν επίσης αναφερθεί στην Αυστραλία, το Βιετνάμ, τη Νότια Κορέα, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ, την Ταϊλάνδη, τη Γαλλία και την Ιαπωνία.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Tass

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.