Wikileaks: Ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ Νίκολα Ντιμίτροφ είναι μυστικός πράκτορας της CIA!

Στο προσκήνιο επανέρχεται απόρρητη έκθεση που διέρρευσε στο Wikileaks και εμφανίζει τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νίκολα Ντιμίτροφ ως μυστικό πληροφοριοδότη της CIA. 

Δεκέμβριος 16, 2018. 16:11

Αλβανικά δημοσιεύματα φέρουν στο προσκήνιο μια μυστική έκθεση που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα ‘Wikileaks’, όπου ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Νίκολα Ντιμίτροφ, υπήρξε μυστικός πληροφοριοδότης της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ ( CIA).

Τα δημοσιεύματα που είναι σε πολλές αλβανικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι όταν ο Ντιμίτροφ το 2008 ήταν πρέσβης, υπήρξε ο μυστικός πληροφοριοδότης της CIA για τις προθέσεις του τότε πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και του πρώην προέδρου των Σκοπίων Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.

Εκείνη την εποχή είχε αναπτυχθεί η διαδικασία της επίλυσης του προβλήματος του ονόματος με την Ελλάδα και ο Ντιμίτροφ, σύμφωνα με την Wikileaks, φέρονταν ως προστατευόμενη πηγή της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια.

Σημειώνεται – γράφουν τα δημοσιεύματα- ότι οι αρχές των ΗΠΑ και ο Ντιμίτροφ δεν αντέδρασαν στα νέα που δημοσιεύθηκαν  ευρέως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.