Αποκάλυψη:Ομάδα πρακτόρων της Περσίας εξοντώθηκε στο αεροπλάνο που καταρρίφθηκε στην Τεχεράνη!

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Χθες αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι έπεσε ένα ουκρανικό αεροπλάνο 8 λεπτά μετά την απογείωσή του απο την Τεχεράνη με προορισμό το Κίεβο γράψαμε τα εξής:

“Μέσα σε όλα αυτά το πρωί αεροπλάνο των ουκρανικών γραμμών που πήγαινε απο την Τεχεράνη στο Κίεβο συνετρίβη λίγο έξω απο την Τεχεράνη και σκοτώθηκαν όλοι οι 176(40 ξένοι) επιβαίνοντες.

Μηχανικό πρόβλημα όντως;Επέβαινε κανείς σημαντικός σε αυτό;

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ήταν ολοκαίνουργο αεροπλάνο,σήμα κινδύνου δεν εξέπεμψε,η πλευρά της Ουκρανίας λέει όχι στα σενάρια συνωμοσίας,αλλά μήπως επιβεβαιώθηκε ποτέ ο λόγος πτώσης και εξαφάνισης αεροπλάνων στις περιοχές αυτές,έως την Ταυλάνδη;

Οι ώρες είναι κρίσιμες και η καχυποψία στα ύψη…”

Ολοι,όπως μπορείτε να διαπιστώσετε έγραφαν ότι το αεροπλάνο έπεσε απο μηχανική βλάβη.

Επεσε απο μηχανική βλάβη,αλλά…εξαερώθηκε!…

Σήμερα ειδικοί εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι το αεροπλάνο όχι μόνο κατερρίφθη,αλλά και ότι είναι ορατές τρύπες απο χτυπήματα με βολές όπλων στα πλευρά του.

Γιαυτό και έπεσε φλεγόμενο και πριν προλάβει να εκπέμψει ΣΟΣ.

Οι Ουκρανοί απέσυραν τις αρχικές εκτιμήσεις τους περι τεχνικής βλάβης,δηλώνουν ότι ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και οι Ιρανοί δηλώνουν ότι δεν θα δώσουν το μαύρο κουτί με τιε καταγραφές των συνομιλιών.

Θα ξεκαθαρίσει τελικά αν κατερίφθη και αν μέσα ήταν κάποιος -κάποιοι σημαντικοί;

Οσο ξεκαθάρισε τι συνέβη με τα άλλα αεροπλάνα που έπεσαν ή καταρρίφθηκαν ή εξαφανίστηκαν στην περιοχή.

Το μαύρο κουτί είναι στα χέρια του περσικού καθεστώτος.Υπάρχει κανείς που να πιστεύει  ότι θα γίνει ανεξάρτητη και αντικειμενική έρευνα;

Ποιός μπορεί να κατέρριψε το αεροπλάνο;

Οι Ιρανοί είναι ,θεωρητικά, ύποπτοι γιατί  θα μπορούσαν να το καταρρίψουν,όπως οι σοβιετικοί το κορεατικό στη Σαχαλίνη,αν θεώρησαν ότι μπορεί το ουκρανικό αεροπλάνο να είχε πρόσθετη δράση σε λήψη φωτογραφιών ή κάτι άλλο στην περσική πρωτεύουσα.

Θα μπορούσε και κάποια άλλη δύναμη αν μέταξύ των επιβατών ήταν πράκτορες του περσικού καθεστώτος που μέσω Κιέβου πήγαιναν σε ειδική αποστολή στο εξωτερικό.

Πληροφορίες που διακινούνται σε στεγανά των δυτικών υπηρεσιών κάνουν λόγο για ολόκληρη ομάδα ιρανών πρακτόρων(ανάμεσά τους 4-5 γυναίκες) που έφυγαν σε μυστική αποστολή δράσης στη Δύση.

Η σαφής αναδίπλωση και το χαμήλωμα των τόνων από την πλευρά της περσικής ηγεσίας αμέσως μετά την πτώση του αεροπλάνου ενισχύει την αξιοπιστία των πληροφοριών αυτών,όπως και ή άμεση παρέμβαση του ίδιου του προέδρου της Ουκρανίας, ο οποίος διέψευσε τα περί τεχνικού προβλήματος στο ολοκαίνουργο αεροπλάνο το οποίο είχε επιθεωρηθεί δυο ημέρες πριν…

Στην περιοχή η κινητικότητα είναι εντονότατη και οι αλληλοπαρακολουθήσεις χωρίς όρια.

Ξαναθυμηθείτε την ατμόσφαιρα μέσα απο την ταινία ARGO με τον Μπεν Αφλεκ…

Οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Ταγιπ Ερντογάν θα μπορούσαν να μιλήσουν τηλεφωνικά και να μην χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία “εγκαίνια” αγωγών στα οποία έπρεπε να παρευρεθούν,για την συνάντησή τους μακριά απο παρακολουθήσεις στην Πόλη.

 

“Επιτυχία” του Ερντογάν:ο Χαφτάρ στη Ρώμη!

Πριν την συνάντησή τους είχε γίνει γνωστό ότι με πρωτοβουλία του Ιταλού πρωθυπουργού Κόντε θα πήγαιναν στη Ρώμη για παρασκηνιακή συζήτηση οι αντίπαλοι Λίβυοι αρχηγοί.Από την μία ο στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ τον οποίο υποστηρίζουν Αίγυπτος και Ρωσία ανοιχτά.

Από την άλλη ο πρωθυπουργός Σάρατζ,τον οποίο αναγνωρίζει η Τουρκία,η Δύση και ο ΟΗΕ.

Μετά την συνάντηση Πούτιν -Ερντογάν έγινε γνωστό ότι ο Σάρατζ ακύρωσε την συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Στο μέτωπο του Ιράν φαίνεται να κερδίζει έδαφος το σενάριο που σας παρουσιάσαμε.Δηλαδή την υποχώρηση του Ιράν με πρόσχημα ότι “ικανοποιήθηκε” από τα αντίποινα με πυραύλους σε αμερικανικές βάσεις που είχαν 80 αμερικανούς νεκρούς.

Ψέμα κραυγαλέο,αλλά δεν έχει πρόβλημα να το πουλήσει ως αληθινό σε ένα κοινό που ποδοπατείται ανταγωνιζόμενο ποιός θα πρωτοκλάψει ,όσο πιο κοντά γίνεται στο φέρετρο του μάρτυρα στρατηγού Σολεϊμανί.

Το κοινό αυτό προκάλεσε την αναβολή της κηδείας για να προλάβει να κάνει κηδείες σε δεκάδες νεκρούς,θύματα ποδοπατήματος στην Μεγάλη Κηδεία!!!

Ο πρόεδρος Τράμπ δεν είναι καθόλου εχθρός στην κορυφή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Περσίας,εκτός ίσως του θρησκευτικού δικτάτορα Αλί Χαμενέϊ.

Οπως αποκαλύπτεται ο Σολεϊμανί ήταν Νο 2 με τις ευλογίες του Χαμενέϊ και έδινε εντολές και στον Υπουργό Εξωτερικών και στο στρατιωτικό Επιτελείο.

Οι δυό τους οδηγούσαν την Περσία στην τροχιά σύγκρουσης με τις ΗΠΑ,έκαναν ανεπιθύμητες για την ιστορία της Περσίας συνεργασίες με την Τουρκία,οι οποίες υπονόμευαν την επι δεκαετίες πολιτική της Περσίας στη Συρία κλπ

Μέγα μέρος της ηγεσίας της Περσίας δεν έβλεπαν με καθόλου καλό μάτι το “ουάν μαν σόου” του Σολεϊμανί.

Πριν από αυτόν ένας άλλο πολιτικός,πουλέν του Χαμενέϊ,ο Αχμαντινεζάντ έκανε τα ίδια και φαινόταν να κάνει κουμάντο παντού.

Αυτός εκπαραθυρώθηκε εκ των έσω γιατί ήταν πολιτικός και ήταν εύκολο.

Ο Σολεϊμανί κρατούσε τα ηνία και του στρατιωτικού βραχίονα της Περσίας,καθόριζε την εξωτερική πολιτική και ουσιαστικά μια μεγάλη χώρα με παράδοση στις συλλογικές ηγεσίες είχε παραδώσει την εξουσία σε δυο άτομα που έκαναν ό,τι ήθελαν.Στον Χαμενέϊ και στον Σολεϊμανί.

Ο Τράμπ με την ανατίναξη του Σολεϊμανί χτύπησε πολλά τρυγόνια:

-δίνει την ευκαιρία στην Περσία να ξανααποκτήσει συλλογική ηγεσία,ασφαλώς μετριοπαθέστερη και αν δεν είναι θα γίνει με νέες χειρουργικές επιθέσεις.

-επανακαθορίζει την ηγετική ομάδα στο Ιράκ,αφού μαζί με τον Σολεϊμανί σκότωσε τον αρχηγό των φιλοπερσικών παραστρατιωτικών στο Ιράκ και τους επιτελείς του.

-οι φιλοπέρσες ηγέτες του Ιράκ πήραν το μήνυμα ότι δεν είναι ασφαλείς ούτε στο μπάνιο τους.

-το μήνυμα ενισχύθηκε με διαδηλώσεις σουνιτών αντιΠερσών στο Ιράκ.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.