Ο Κιμ έκανε τη «διαφορά» για το 2020: Εμφανίστηκε σε άλογο και έδειξε τη γυναίκα του αντί να βγάλει διάγγελμα

Ο Κιμ έκανε αυτή τη φορά τη… διαφορά. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ενώ η υφήλιος περίμενε να τον δει να εκφωνεί το παραδοσιακό διάγγελμά του για την πολιτική που θα ακολουθήσει το 2020, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εμφανίστηκε σε λευκό άλογο.

Προπαγανδιστικό βίντεο-ντοκιμαντέρ ωριαίας διάρκειας με τις δύο επισκέψεις του Κιμ Γιονγκ Ουν στο ιερό βουνό της Βόρειας Κορέας έδωσε στη δημοσιότητα η Πιονγιάνγκ καθώς ο λεγόμενος «Υπέρτατος Ηγέτης» μελετά τις επόμενες κινήσεις του καθεστώτος.

Στις εικόνες ο Κιμ διακρίνεται μεταξύ άλλων να καλπάζει πάνω σε ένα λευκό άλογο στο όρος Paektu, να απολαμβάνει τη θέα μιας λίμνης από την κορυφή του βουνού, να κάθεται μαζί με τους συμβούλους του γύρω από μια φωτιά και να βολτάρει με τη γυναίκα του, Ρι Σολ-γιου σ’ ένα ποτάμι.

Ο 35χρονος Βορειοκορεάτης ηγέτης επισκέφθηκε και μια ξύλινα καλύβα, όπου φέρεται να γεννήθηκε ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ-ιλ σύμφωνα με την προπαγάνδα του καθεστώτος, αν και πιστεύεται ότι είχε δει το φως της ζωής στην ΕΣΣΔ.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε από το κρατικό δίκτυο KCNA. Ανάλογες επισκέψεις του Κιμ στο ιερό βουνό της Βόρειας Κορέας συνήθως προηγούνταν σημαντικών πολιτικών αποφάσεων παλαιότερα και αναλυτές πιστεύουν τώρα ότι το νέο έτος θα σηματοδοτήσει μια επιστροφή της Πιονγιάνγκ στις εκτοξεύσεις πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς ή τις δοκιμές άλλων οπλικών συστημάτων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.