Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ είχε παντρευτεί το πνεύμα πειρατή… χώρισε!

Η Amanda Sparrow Large αποτελεί τη θηλυκή εκδοχή του κινηματογραφικού πειρατή Jack Sparrow. Βγάζει τα προς το ζην μιμούμενη τον ατίθασο, ροκ πειρατή. Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης όταν ισχυρίστηκε πως παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή από την Αϊτή, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πάνω σε σκάφος, σε διεθνή ύδατα, από σαμάνο ιερέα. Τότε δήλωνε ευτυχισμένη και πως είχε βρει την «αδερφή ψυχή της».

Τώρα, η 46χρονη από την Ντρογκέδα της Ιρλανδίας, αποκάλυψε πως χώρισε από τον αγαπημένο της προειδοποιώντας μάλιστα τους ανθρώπους πως «θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν πειραματίζονται με την πνευματικότητα».

«Έφτασε η στιγμή να σας ενημερώσω ότι ο γάμος μου τελείωσε. Θα σας εξηγήσω τα πάντα όταν έρθει η ώρα αλλά αυτό που θέλω να σας πω τώρα είναι πως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν πειραματίζεστε με την πνευματικότητα», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Woman Marries 300-Year-Old 'Jack Sparrow'-Type Ghost Pirate

Το πραγματικό της όνομα είναι Amanda Large και δηλώνει φαν των «Πειρατών της Καραϊβικής». Για το λόγο αυτό μάλιστα άλλαξε το όνομά της σε Amanda Sparrow Large και ξόδεψε 6.000 ευρώ για να μοιάσει σε εμφάνιση τον Jack Sparrow.

Ζει μόνιμα στο Μπέλφαστ και τον Οκτώβρη ανακοίνωσε πως είναι ασέξουαλ. «Από μικρή γνώριζα πως ήμουν διαφορετική. Μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό στην Ιρλανδία όπου η σεξουαλικότητα ήταν ταμπού. Οτιδήποτε δεν ήταν ετερόφυλο δεν συζητιόταν».

Η Amanda είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ το 2014 όταν όπως είπε το φάντασμα του πρώην πια συντρόφου της, πειρατή Jack, εμφανίστηκε ένα βράδυ δίπλα της στο κρεβάτι. Έμοιαζε, είχε πει, με χαρακτήρα από τους «Πειρατές της Καραϊβικής», καθώς είχε σκουρόχρωμο δέρμα και μαύρα μαλλιά. Όταν συνειδητοποίησε ότι ο Jack μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, της κίνησε την περιέργεια και της κέντρισε το ενδιαφέρον.

«Του είπα πως δεν αισθανόμουν και τόσο ωραία να κάνω περιστασιακό σεξ με ένα πνεύμα και πως ήθελα να δεσμευθούμε. Ήθελα έναν μεγάλο παραδοσιακό γάμο με άσπρο φόρεμα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα», είχε πει τότε….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.