Θαυμαστής του Ερντογάν «χύμηξε» πάνω του -Φοβήθηκε ο «σουλτάνος» (BINTEO)

Τα «χρειάστηκε» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και οι άνδρες της ασφάλειάς του όταν κατά τη διάρκεια συνεδρίου στην περιφέρεια Σιρνάκ ένας άνδρας όρμηξε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει. Για να τον αγκαλιάσει ή για να δούν άλλοι ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι για τα πανηγύρια;
Μάλιστα οι Τούρκοι σχολιάζουν οτι θα πρέπει να παραδειγματιστει απο το υψηλό επίπεδο των μέτρων ασφαλείας στο ταξίδι του στην Ελλάδα και να πράξει ανάλογα! 
Ο Τούρκος πρόεδρος χαιρετούσε τα πλήθη όταν ξαφνικά ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή χωρίς κανείς να τον εμποδίσει και αγκάλιασε τον Ερντογάν.
Εμφανώς ενοχλημένος ο Τούρκος πρόεδρος επιχείρησε άμεσα να απεγκλωβιστεί από τον θερμό εναγκαλισμό του αγνώστου άνδρα ενώ οι άνδρες της ασφαλείας του τον είχαν ήδη περικυκλώσει τραβόντας τον θερμό οπαδό μακριά από τον Ερντογάν καθώς κανείς δεν ήξερε τις προθέσεις του.
Στη συνέχεια απομάκρυναν με συνοπτικές διαδικασίες τον άνδρα, με τον Ερντογάν να προσπαθεί να ανακτήσει την ψυχραιμία του.
Όσο για τον… δράστη της «επίθεσης αγάπης» δήλωσε ότι «το μόνο που ήθελα ήταν να αγκαλιάσω τον πρόεδρο αλλά πιστεύω ότι με παρεξήγησαν».
https://www.youtube.com/watch?v=2KErN9bMrwMrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.