Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε… ερώτηση στα γαλλικά καλλιστεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το να είσαι όμορφη σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς μπορεί να είναι το βασικό κριτήριο, αλλά όχι και το μοναδικό. Οι υποψήφιες θα πρέπει να έχουν και ευρύτερες γνώσεις, όπως για παράδειγμα ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Αυτή ήταν και η μία από τις 40 συνολικές ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιες για τον τίτλο της «Μις Γαλλία 2018» συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής.

Οι ερωτήσεις ήταν γενικού περιεχομένου και αφορούσαν σε θέματα της εσωτερικής επικαιρότητας, αλλά και της διεθνούς πολιτικής σκηνής.

Κάπως έτσι λοιπόν, μπήκε και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην … εξεταστέα ύλη! Ήταν η 18η ερώτηση που έπρεπε να απαντήσουν οι υποψήφιες που πέρασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Και η ερώτηση ήταν:

Ποιανού κράτους που πρόσφατα επλήγη από την οικονομική κρίση ο επικεφαλής Αλέξης Τσίπρας εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015;

1) Πορτογαλία

2) Ελλάδα

3) Ισπανία

4) Ιταλία

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.