ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ η Ελλάδα είναι τεράστιο»

Ο Γιάννης Μπουρούσης συνεχίζει να αποτελεί τον μεγάλο ηγέτη της Εθνικής ομάδας, σημειώνοντας 25 πόντους στο χθεσινό (30/11) ματς με τη Γερμανία, οδηγώντας τη Γαλανόλευκη στο 92-84 επί της Γερμανίας. Ο αρχηγός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της FIBA τόνισε οτι δεν περίμενε η Ελλάδα να πετύχει το αήττητο από την αρχή και οτι αυτό που πετύχαμε είναι κάτι εξαιρετικό.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να έχουμε αήττητο ρεκόρ από το ξεκίνημα. Πολλοί δεν πίστεψαν σε αυτή την ομάδα. Όμως, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχουμε πει στο παρελθόν. Πρέπει να μείνουμε στα αποτελέσματα, που μας έφεραν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς τους παίκτες είναι ότι πήραν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε αρχικά ο 35χρονος σέντερ.

Για να καταλήξει: «Η Ελλάδα θα είναι στην Κίνα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σλοβενία, δεν θα είναι. Άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις δυσκολεύονται. Η Ελλάδα θα πάει, έχοντας ήδη εννέα νίκες. Το φαντάζεστε; Είναι τεράστιο».

Πηγή: https://www.tanea.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.