Πυρηνικός εφιάλτης Πακιστάν-Ινδίας: Δεύτερη πακιστανική προειδοποίηση για Αρμαγεδδώνα – «Εκατομμύρια τα θύματα»

Σε νέες απειλές κατά της Ινδίας για πυρηνικό ολοκαύτωμα επιδόθηκε το Πακιστάν για το θέμα του Κασμίρ, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του  Πακιστανού πρωθυπουργού Imran Khan «ότι κατευθυνόμαστε σε μια πιθανή καταστροφή που κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει».

Τη νέα απειλή για πυρηνικό πόλεμο σε λιγότερο από 24 ώρες από τη δήλωση του Πακιστανού πρωθυπουργού έκανε ο ο περιφερειάρχης του πακιστανικού Κασμίρ.

«Ακόμη και μια μικρή περιορισμένη σύγκρουση μπορεί να κλιμακωθεί σε πυρηνική σύγκρουση», είπε ο  Masood Khan, ο οποίος είπε πως αν και δεν πρόκειται να εμπλακούν άλλες χώρες σε αυτό, οι επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι καταστροφικές.

«Ένα ξεσπάσει ένας πόλεμος μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν θα είναι σύντομος, βρώμικος και καταστροφικός. Θα είναι ένας πυρηνικός Αρμαγεδώνας.

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν στην νοτιοανατολική Ασία και πάνω από 2,5 δις θα επηρεαστούν από τη ραδιενέργεια σε όλο τον κόσμο», είπε ο Πακιστανός αξιωματούχος.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.