“ΑΝΟΙΞΕ” Η ΓΗ ΣΤΗΝ Αλάσκα μετά τα 7 Ρίχτερ

Εικόνες μεγάλης καταστροφής παρουσιάζουν οι υποδομές στην Αλάσκα, μετά το ισχυρό σεισμό των 7 Ρίχτερ που σημειώθηκε την Παρασκευή στις 08:29 τοπική ώρα (19:29 ώρα Ελλάδας) μόλις 13χλμ βόρεια της πόλης Άνκορατζ.

Δρόμοι έχουν κοπεί στη μέση, γέφυρες κατέρρευσαν και αγωγοί υδροδότησης έσπασαν από τη μανία του Εγκέλαδου, χωρίς ωστόσο ευτυχώς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ανθρώπου.

Οι εικόνες από την παγωμένη Αλάσκα είναι συγκλονιστικές:

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγός του συγκεκριμένου SUV Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγός του συγκεκριμένου SUV AP Ιδιοκτήτης καταστήματος προσπαθεί να μαζέψει τις ζημιές Ιδιοκτήτης καταστήματος προσπαθεί να μαζέψει τις ζημιές AP

undefined

Στα ράφια των καταστημάτων τίποτα δεν έμεινε στη θέση του Στα ράφια των καταστημάτων τίποτα δεν έμεινε στη θέση του AP Εικόνα από σούπερ μάρκετ μετά το σεισμό Εικόνα από σούπερ μάρκετ μετά το σεισμό AP

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για τον σεισμό και παρακολουθεί τις αναφορές για ζημιές, ανέφερε με tweet της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.