O DJ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ να διασχίσει τον Βόρειο Πόλο – Μαζεύει ψήφους (εικόνες)

Στο https://www.athensvoice.gr διαβάσαμε:

Γνωστός ντιτζέϊ της Θεσσαλονίκης, λάτρης των σπορ, αλλά και πολύ τρυφερός φίλος των αδέσποτων σκυλιών, θέλει να διασχίσει το Βόρειο Πόλο και ζητάει την ψήφο των απανταχού Ελλήνων, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού, για να υλοποιήσει το εγχείρημά του. 

«Αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ Τούρκου και Πορτογάλου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας, δηλαδή είμαι στην τρίτη θέση, ενώ επιδιώκω να πάρω την πρώτη, για να μπω στην ομάδα των 20 αθλητών για το ταξίδι στον Βόρειο Πόλο» λέει ο Χρήστος Βασιλειάδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και τον ραδιοφωνικό του σταθμό, “Πρακτορείο 104,9 FM” .

«Εμπνεύστηκα από τον αδελφό μου, Βαγγέλη, που πέρυσι, αφού πρώτα κατάφερε να πάρει την “άδεια” από τον κόσμο που τον ψήφισε, έκανε το ταξίδι στην Αρκτική και στον Βόρειο Πόλο. Τώρα εγώ είμαι αυτός που ζητάω ψήφους από τον κόσμο για να κάνω αυτό το ταξίδι» λέει ο 36χρονος Χρήστος Βασιλειάδης.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης / ΑΠΕ-ΜΠΕ ΣχετικαΕυ. Τσακαλώτος: «Λένε ότι δεν θα βγούμε στις αγορές – Ας έρθουν σε 3-4 μήνες να μου το ξαναπούν» (εικόνες, video)Ευ. Τσακαλώτος: «Λένε ότι δεν θα βγούμε στις αγορές – Ας έρθουν σε 3-4 μήνες να μου το ξαναπούν» (εικόνες, video)

Σε δέκα ημέρες κλείνει ο διαγωνισμός ενώ το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλη του 2019.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης, είναι γνωστός DJ σε δυο κλαμπ της Θεσσαλονίκης, ασχολείται με ποδόσφαιρο και τένις, αλλά το αγαπημένο του “χόμπι” είναι η σωτηρία των αδέσποτων σκυλιών. «Φιλοξενώ σπίτι μου αδέσποτα σκυλιά μέχρι που τους βρίσκω οικογένεια» λέει και το πρόσωπο του γαληνεύει. Η πραγματική αγάπη που έχει για τα σκυλιά τον έκανε μέλος της κοινότητας φιλόζωων της Θεσσαλονίκης με πολλές δράσεις. 

Ο Χρήστος Βασιλειάδης διαγωνίζεται στο γκρουπ των χωρών της Μεσόγειου, και πρέπει να κερδίσει αθλητές από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία, Κύπρο. Αν λάβει τις περισσότερες ψήφους θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

ΣχετικαΤαχιάος: Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι έχω, ούτε τατουάζΤαχιάος: Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι έχω, ούτε τατουάζ

«Ζητώ τις ψήφους των Ελλήνων απανταχού Γης, αλλά θέλω να επισημάνω ότι δεν επιδιώκω κάποιο έπαθλο, γιατί δεν υπάρχει έπαθλο. Όλη η ιστορία είναι για την εμπειρία. Επίσης, θα ήθελα να σηκώσω για δεύτερη χρονιά τη ελληνική σημαία ψηλά στο κατάλευκο παγωμένο τοπίο του Βόρειου Πόλου(σ.σ. πέρυσι την σήκωσε ο αδελφός του, Βαγγέλης που έλαβε 17.000 ψήφους)» λέει. 

Τη δίψα να γνωρίσει νέους τόπους την είχε από μικρός. Την περιέργειά του, όμως, δεν μπορούσαν να την ικανοποιήσουν ούτε τα καλύτερα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ: «Έχω μια εσωτερική ανάγκη να νιώθω στο πετσί μου τον νέο τόπο που επισκέπτομαι, να νιώσει η ψυχή μου την αγάπη των ντόπιων ανθρώπων και τα αυτιά μου να τα χαϊδεύει η λαλιά μιας γλώσσας, που δεν την καταλαβαίνω, και όμως νιώθω πως καταλαβαίνω τα πάντα… Είναι η ευγένεια των ανθρώπων αρετή που εξαφανίζει σύνορα, δημιουργεί μια κοινή γλώσσα αγάπης, κατανόησης και αποδοχής» λέει.

«Ο αδελφός μου», συνεχίζει, «μου μίλησε με λεπτομέρειες για το δύσκολο αυτό ταξίδι με έλκηθρα, που σέρνουν έξι σκυλιά – χάσκι, ενώ στην αποστολή υπάρχουν 200 σκυλιά. Με συγκίνησε αυτή η ιστορία και η σχέση με σκυλιά στο παγωμένο μέρος της Αρκτικής. Σκέφτομαι πως θα ήθελα να φέρω ένα χάσκι από το Βόρειο Πόλο στη Θεσσαλονίκη, αν τελικά καταφέρω να πάω, ή αν με ψηφήσουν οι φίλοι στο διαδίκτυο».

Οι δημοφιλέστεροι διαγωνιζόμενοι βάσει ψήφων επιλέγονται για να διανύσουν απόσταση 300 χιλιομέτρων στην αρκτική ζώνη σε διάστημα πέντε ημερών. Για να κερδίσει τον διαγωνισμό και να εκπροσωπήσει την Μεσόγειο στο ταξίδι αυτό ο Χρήστος Βασιλειάδης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον ψηφίζουν στην ιστοσελίδα του αγώνα δρόμου fjallraven polar.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.