H DPG DIGITAL MEDIA ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ στρατηγική συνεργασία της με την Digital Tree Cyprus

Στο https://www.newsbomb.gr διαβάσαμε:

Το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνει την εκμετάλλευση του brand Newsbomb.com.cy από την Digital Tree, τη σύνδεση του CNN.gr με την Offsite.com.cy τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και από πλευράς εφαρμογής των υψηλών προδιαγραφών του CNN, καθώς και τη συνεργασία των δύο ομίλων για το λανσάρισμα του site με θέσεις εργασίας Ergodotisi.gr στην Ελλάδα, με χρήση της πλατφόρμας από τη DPG Media.

Τέλος η στρατηγική αυτή συνεργασία θα προσφέρει και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, και την κοινή εμπορική εκμετάλλευση της πλατφόρμας της Digital Tree στην Ελλάδα και της πλατφόρμας της DPG Digital Media στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το Θεόδωρο Μίτλετον, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Digital Tree, αλλά και τον Τάκη Τριαντόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του DPG Group, οι συνεργασίες αυτές φέρνουν τους δυο Ομίλους πιο κοντά και ισχυροποιούν τη θέση τους στην Digital Αγορά τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.

H Digital Tree με Media portfolio {Kerkida, Offsite, My.Life, Impossible.Works, Avant-Garde, Car, Brief, Kitchen Island}, e-commerce {ergodotisi.com, deliveryman, portofolakis} digital υπηρεσίες {Opium Works, Tabs&Spaces } αλλά και offline υπηρεσίες {STS} είναι ένας όμιλος που επενδύει στο μέλλον, την τεχνολογία και στις αμέτρητες προοπτικές που προσφέρει το διαδίκτυο. 

Έχοντας ως έμψυχο δυναμικό 115 άτομα με ποιότητα, ταλέντο και βάθος γνώσεων, προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες αντιστοιχούν στην λειτουργία ενός ομίλου διεθνών προδιαγραφών.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.