ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕ Ο Ριχάρδος – Θα μας πείτε τώρα ποιους λάδωνε από πάνω;

Η υποκρισία είναι εθνικό σπορ. Ο τύπος αυτός και η παρέα του μάζευαν το χρυσό του ελληνικού λαού από το 2011 που ξεκίνησε η κρίση και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι.

Έβγαινε κάθε μέρα στις τηλεοράσεις και έσπρωχνε διαφήμιση και κανείς δεν υποπτεύθηκε κάτι για ξέπλυμα.

Είχε χυτήριο στην οδό Στουρνάρη, έξω ακριβώς από το ΕΜΠ και καμία υπηρεσία του κράτους δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει το παραμικρό.

Ούτε η Ασφάλεια Αθηνών, ούτε η ΕΥΠ, ούτε το ΣΔΟΕ. Στην πιο αστυνομοκρατούμενη περιοχή της Αθήνας, έξω από το Πολυτεχνείο, όπου η ασφάλεια παρακολουθεί μέχρι και τα… περιστέρια που πετάνε στον ουρανό. Τυχαίο; Τώρα που έκανε ολοκληρωμένα τη δουλίτσα (για λογαριασμό άλλων), τον «τσίμπησαν», αλλά τώρα βεβαίως ο χρυσός είναι στη θέση του, στις τράπεζες της Γερμανίας.

Αφού λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια οι φίλοι μας οι δανειστές και οι αγαπημένοι μας Γερμανοί, έριξαν κατά 50% την αγοραστική δυνατότητα και το εισόδημα των Ελλήνων, μάζεψαν όλο το χρυσό, το έλιωσαν και το έκαναν ράβδους σε Τουρκία και Γερμανία και συνέλαβαν τον «μπούμπη» που ήταν η βιτρίνα, ο μπροστινός.

Αυτοφωράκιας δηλαδή.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα οι Ριχάρδοι μάζευαν όλο το χρυσό του χειμαζόμενου ελληνικού λαού που άφηνε «ακούμπι» – στα κλουβιά του χρυσού – το βιός του ολόκληρο για να πληρώσει τους φόρους του Γιωργάκη Παπανδρέου, του Παπαδήμου, του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Τσίπρα. 

Ο Έλληνας αφηνε «ακούμπι» τα βαφτιστικά των παιδιών του για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, τη ΔΕΗ, το νερό, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, τα τοκοχρεολύσια των δανείων, το PSI του… μέγα εγκεφάλου Βαγγέλη Βενιζέλου. 

Ρευστοποιούσαν τα πάντα για να πληρώνονται στην ώρα τους οι εντολές και οι απαιτήσεις των δανειστών και να αποθηκεύεται το ΑΕΠ της χώρας Bundesbank.

Ξεκάθαρα πράγματα. 

Διότι αρχικά, οι πλάκες χρυσού πήγαιναν στη Γερμανία κι όταν αποφάσισε ο Ριχάρδος να τις σπρώξει στην Τουρκία για να πάρει μεγαλύτερη μίζα για πάρτη του, όλως τυχαίως το συνέλαβαν το παλληκάρι και τους συνεργάτες του.

Ποιους άλλους λάδωνε; 

Επίσης καλό θα ήταν να μας πουν οι αρμόδιες αρχές του κράτους, εκτός από τους ντελιβεράδες με τα παπάκια στους οποίους ο Ριχάρδος έδινε γερό μεροκάματο, ποιους άλλους λάδωνε προς τα πάνω με «κασέρι» για να κάνουν τα στραβά μάτια;

Διότι αγαπητοί μου αν δεν λαδώσεις την «ελιτ εξουσίας» και τα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού, δεν γίνονται τόσο δυνατές μπίζνες με 500.000 ευρώ κέρδη την εβδομάδα.

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι οι «κοριοί» της ΕΥΠ και της Ασφάλειας έγραψαν τις συνομιλίες του Ριχάρδου και των υπαρχηγών του μόνο με τα μέλη της οργάνωσης και όχι με άλλους… παράγοντες του κράτους που έκαναν τα στραβά μάτια σε φορολογικά και τελωνειακά ζητήματα; 

Δηλαδή ο κοριός έγραφε μόνο τις συνομιλίες του Ριχάρδου με τον Χασάν και τον Μαχμούτ.

Τι είδους μηχανήματα είναι αυτά που γράφουν μόνο προς τα κάτω κι όχι προς τα πάνω;

ΑΣΤΕΙΟ! Πιο αστείο δε γίνεται. 

Να μας στείλει η αστυνομία και τα διαβιβαστικά με τις συνομιλίες που είχε με παράγοντες του κρατικού μηχανισμού. 

Η… Βασίλισσα του χρυσού και οι Καλαματιανοί

Eπίσης θυμίζω ότι πριν απο μερικά χρόνια, πριν από το Ριχάρδο, ένα άλλο πρόσωπο με «χρυσή καρδιά», η Μάρα η 36χρονη είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, αφού ήταν θα λέγαμε η προκάτοχος του τίτλου «βασίλισσα του χρυσού». Έκανε δηλαδή τη δουλίτσα που κάνει σήμερα ο Ριχάρδος.

Αυτή λοιπόν η Μάρα, είχε παγιδεύσει δυο παλληκαράκια του κρατικού μηχανισμού από Καλαμάτα μεριά (η καταγωγή) που της ζητούσαν μίζα για να καλύψουν τις φορολογικές της ατασθαλίες.

Η κυρία πήγε τότε στους «αδιάφθορους» των Εσωτερικών Υποθέσεων και την «καλωδίωσαν» και παγίδευσαν τους Καλαματιανούς. 

Η υπόθεση βεβαίως «επνίγη» και δεν μάθαμε ποτέ τι απέγιναν, ούτε η Μάρα, ούτε οι Καλαματιανοί οι οποίοι ήταν κολλητοί πασίγνωστου πολιτικού.

Ας μην επεκταθώ. Πιπέρι, πιπέρι…. 

Αλήθεια, η ΝΔ δεν θα βγάλει ανακοίνωση κατά του Ριχάρδου; 

Μα τι λέω πρωϊνιάτικα; 

Ο Κώστας Τσιτούνας είναι στο Facebook , στο Instagram  και στο Τwitter  …

Πηγή: https://www.newsbomb.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.