Μετά το τρέμουλο η Μέρκελ έκλεινε συνεχώς τα μάτια (Photos)

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους τελευταίους μήνες με τις κρίσεις τρέμουλου που την πιάνουν.

Αυτή τη φορά όμως η γερμανική εφημερίδα Bild παρατήρησε κάτι άλλο που έσπευσε να σχολιάσει σε δημοσίευμα της. Η Γερμανίδα καγκελάριος παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας υπουργού Άμυνας της Γερμανίας, Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ στο Βερολίνο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε πολλές φορές να έχει τα μάτια της κλειστά, σαν να κοιμάται.

«Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild».

Πάντως, η εικόνα της Μέρκελ να «κοιμάται» όρθια ή και καθιστή, εγείρει εκ νέου ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ έχει διαψεύσει ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της και μπορεί να ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά της. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.