EUROVISION 2019: ΒΙΝΤΕΟ – ΤΡΟΜΟΣ της Ισλαμικής Τζιχάντ κατά της διοργάνωσης!

Στο “στόχαστρο” των Παλαιστινίων πυρηνικές εγκαταστάσεις, το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ αλλά και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision το μεθεπόμενο Σάββατο (18.5.2019).

Mε μπαράζ επιθέσεων απειλεί η εξτρεμιστική παλαιστινιακή οργάνωση “Ισλαμική Τζιχάντ” το Ισραήλ, καθώς κλιμακώνονται οι εχθροπραξίες στην πολύπαθη περιοχή, με αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας σε αντίποινα για τη “βροχή” από παλαιστινιακές ρουκέτες.

Σε βίντεο που μεταδίδουν οι “Times” του Ισραήλ, μαχητές της Ισλαμικής Τζιχάντ απειλούν με ρουκέτες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Ντιμόνα, το διεθνές αεροδρόμιο “Μπεν Γκουριόν” του Τελ Αβίβ, το λιμάνι της Ασντόντ και τα διυλιστήρια της Χάιφα.

Το βίντεο τρόμου βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την απειλή που εκτόξευσε η Ισλαμική Τζιχάντ κατά της διοργάνωσης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως τις 18 Μαΐου.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Κυριακή (5.5.2019) στην πόλη Ασκελόν στο νότιο Ισραήλ που βρέθηκε στο στόχαστρο επίθεσης ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας προς το ισραηλινό έδαφος, σε μία νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, ανεβάζοντας σε 11 τον αριθμό των νεκρών το τελευταίο 24ωρο.

Εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι δύο κορυφαία μέλη της οργάνωσης Χαμάς, ο Μπιλάλ αλ – Μπάνα και ο Αμπντουλάχ Αμπού αλ – Άτα, επλήγησαν από ισραηλινή επιδρομή στο ανατολικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας χωρίς να δίνει άλλες διευκρινίσεις.

Ωστόσο, ένας διοικητής της Χαμάς, ο Χάμεντ Άχμεντ Αμπέντ Χούντρι, υπεύθυνος για την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης από το Ιράν, σκοτώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.