ΤΟΥΡΚΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ εκλογικό κέντρο μετά από συμπλοκή

Νεκροί έπεσαν δύο πολίτες, στην επαρχία Μαλάτια της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, μετά από συμπλοκή μέσα στο εκλογικό κέντρο, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο DHA.

Τα θύματα είναι ο Χασάν Ακτάς και ο Ιλίγιας Ακτάς, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρονται σε πατέρα και γιο και πυροβολήθηκαν μέσα στο σχολείο που λειτουργούσε ως εκλογικό κέντρο.

Όπως αναφέρει το DHA το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί και ξεκίνησε με λεκτική διαμάχη αντίπαλων ομάδων η οποία εξελίχθηκε σε καβγά, με κάποιους να βγάζουν τα όπλα και τελικά να τραυματίζονται θανάσιμα οι δύο συγκεκριμένοι άνθρωποι. Η αστυνομία έκλεισε προληπτικά το κέντρο αλλά και μεγάλο μέρος της περιοχής, για την αποφυγή κλιμάκωσης της έντασης και προχώρησε στη σύλληψη του ατόμου που φέρεται να πυροβόλησε.

Εν τω μεταξύ σε άλλο περιστατικό στο Ντιγιάρμπακιρ, καβγάς ξέσπασε και σε εκλογικό κέντρο υποψηφίου κοινοτάρχη (μουχτάρη) με τις αντίπαλες ομάδες να χρησιμοποιούν ρόπαλα και μαχαίρια και αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να τραυματιστούν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, όπως μεταδίδει το DHA.

 

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.