Τουρκική προπαγάνδα για τα τοξικά

Σάββας Καλεντερίδης
Καλούμε τους αναγνώστες να μην παρασύρονται από ειδήσεις που κυκλοφορούν σχετικά με τη χρήση χημικών στην Ιντλίμπ της Συρίας, η οποία κατέχεται από τους πιο σκληρούς τρομοκράτες, μέλη της Αλ Κάιντα, που υποστηρίζονται, μεταξύ άλλων, και από την Τουρκία. 
Ναι, υπάρχουν νεκροί, οι οποίοι έχουν εισπνεύσει νευροπαραλυτικά αέρια που χρησιμοποιούνται στα χημικά όπλα. Ναι, οι νεκροί και οι τραυματίες προέκυψαν ύστερα από αεροπορικό βομβαρδισμό της αεροπορίας της Συρίας, εναντίον στόχων των πιο σκληρών τρομοκρατών που υπάρχουν παγκοσμίως. Να μην ξεχνάμε, η Συρία, η πολεμική αεροπορία της Συρίας, υπερασπίζεται την πατρίδα της από εγκληματικές οργανώσεις. Ομως, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι έγινε χρήση χημικών όπλων από τη συριακή πολεμική αεροπορία. Μόνο ένας τρελός ή για την ακρίβεια σχιζοφρενής θα αποφάσιζε να κάνει χρήση χημικών όπλων, τη στιγμή που σταθεροποιείται στη θέση του ως πρόεδρος της Συρίας. Τι είναι πιθανόν να έγινε; Επαναλαμβάνουμε ΠΙΘΑΝΟΝ: Η πολεμική αεροπορία της Συρίας βομβάρδισε στόχο των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα στην πόλη Ιντλίμπ, όπου ήταν αποθηκευμένα χημικά όπλα της Αλ Κάιντα, τα οποία κατασκευάστηκαν με την τεχνική υποστήριξη της Τουρκίας.
Αυτά, για να μην αναμασάμε εμείς οι Ελληνες την προπαγάνδα της Τουρκίας, που είναι ο παραγωγός των χημικών όπλων. Δεν είμαστε υπέρ ή κατά κανενός κράτους ή ηγέτη. Είμαστε υπέρ της αλήθειας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.