(ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση με χημικά στη Συρία (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια επίθεση με χημικά όπλα στην επαρχία Ιντλίμπ στη βόρεια Συρία, σε μία από τις φονικότερες επιθέσεις κατά αμάχων στην εξαετή αυτή σύγκρουση.
Μετά την επίθεση το πρωί της Τρίτης 4 Απριλίου ακολούθησαν αεροπορικοί βομβαρδισμοί νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.
  Οι γιατροί της περιοχής δήλωσαν ότι οι τραυματίες είχαν τα συμπτώματα μιας χημικής επίθεσης: διεσταλμένες κόρες, σπασμούς, αφρό από το στόμα.
Ο χθεσινός απολογισμός της μη κυβερνητικής οργάνωσης έκανε λόγο για 72 νεκρούς, ανάμεσά τους 20 παιδιά, 17 γυναίκες και παράλληλα για 160 τραυματίες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τόνισε με ανακοίνωσή του πως τα θύματα της επίθεσης φαίνεται να εμφανίζουν συμπτώματα που συνάδουν με αντίδραση σε νευροτοξικό παράγοντα, ενώ και η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα τόνισε ότι οκτώ άνθρωποι στους οποίους προσέφερε φροντίδες, έπειτα από την επίθεση, εμφάνιζαν συμπτώματα που συνάδουν με αυτά τα οποία που προκαλούν νευροτοξικοί παράγοντες όπως το αέριο Σαρίν.

siria12

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=oCE91EpBjwIrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.