Αλβανοί και Βόρεια Μακεδονία- Ψεύτης όποιος μιλάει τώρα για Μεγάλη Αλβανία

«Συγχαρητήρια στο Σλαβομακεδονικό κράτος» γράφει ο Αλβανός αρθρογράφος Αλί Ιμπραίμι.

Τώρα –συνεχίζει το κείμενο- η Βόρεια Μακεδονία έγινε μέλος του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ)

Και όπως λένε έγινε μέλος της πιο ισχυρής στρατιωτικής συμμαχίας στον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, και τα συγχαρητήρια ανήκουν στους Σλαβομακεδόνες που ίδρυσαν ένα κράτος σε μια άλλη εποχή, (μέσα στη Γιουγκοσλαβία) και τώρα έχουν ένα κράτος που είναι εξασφαλισμένο και από το εξωτερικό.

Σε αυτό συνετέλεσαν οι συνταγματικές αλλαγές που απαιτούσε η Συμφωνία των Πρεσπών και αυτό που το χαίρεται δεν είναι άλλος από αυτόν που έχει τουλάχιστον πάνω από το 51% του πληθυσμού.

Οι Σλαβομακεδόνες έχουν ένα ενιαίο έθνος και μια μεγάλη και ωραία μειονότητα να τους υπηρετήσει.

Οι Σλαβομακεδόνες (Sllavomaqedone) εδραίωσαν το δικό τους κράτος (συγχαρητήρια σε αυτούς) και έτσι κατέστρεψαν τις προθέσεις των γειτόνων που περιπλανιόνταν σε κάτι «μεγάλο…», δεν υπάρχει πια ‘γκολέμα’ (μεγάλη Αλβανία)

Εύχομαι στους αλβανόφωνους της Βόρειας Μακεδονίας να καταλάβουν ότι ψήφισαν αυτούς που τάχα θα ένωναν τους Αλβανούς, ενώ τους πρόδωσαν.

Ελπίζω να αντιληφθούμε έγκαιρα την πραγματικότητα.

Που σημαίνει: ότι τώρα είμαστε η μεγαλύτερη μειονότητα στη Βόρεια Μακεδονία, οι κοινότητες των αλβανόφωνων είναι πάνω από το 20 τοις εκατό. Αυτό ψηφίστηκε από τους βουλευτές του κυβερνώντος αλβανικού κόμματος και των κομμάτων της αντιπολίτευσης και εντάχθηκε στο Σύνταγμα. Τώρα πρέπει να τηρείται. Συγχαρητήρια μας, λοιπόν.

lajmpress.com

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.