Η τουρκική Star φαντασιώνεται την Ευρώπη μουσουλμανική και την Ελλάδα αλβανική!


Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι βρίσκεται η προπαγάνδα στην Τουρκία ενόψει του δημοψηφίσματος που θα δίνει υπερεξουσίες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δηλαδή στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ώρα που η ρητορική του ίδιου του Ερντογάν και των συν αυτώ κατά της Ευρώπης έχει σπάσει πλέον τα καλούπια κάθε λογικής και διπλωματίας, η εφημερίδα «Star» δίνει μια άλλη διάσταση της πολιτικής του. 
Όταν πριν από λίγες ημέρες είχε καλέσει ο ίδιος τους Τούρκους να κάνουν, όχι τρία, αλλά πέντε παιδιά, κάνοντας λόγο για τις τάσεις υπογεννητικότητας που εμφανίζει η Ευρώπη, λίγοι έδωσαν σημασία στα λόγια του.

Το πρωτοσέλιδο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας αποκρυπτογράφησε το νόημα τους, αλλάζοντας τον ευρωπαϊκό χάρτη.

Κυκλοφόρησε σήμερα, Δευτέρα, με τίτλο «Ο φόβος της Ημισελήνου», δείχνοντας πώς θα είναι η Ευρώπη το 2050. Δηλαδή σχεδόν εξ’ ολοκλήρου… μουσουλμανική.

Η Γερμανία θα είναι όλη… τουρκική, η Ελλάδα αλβανική (και η Αλβανία… ελληνική), ενώ οι Ιταλία και Ισπανία έχουν τα χρώματα της Ρουμανίας και η Γαλλία της Αλγερίας.

Οι εμπνευστές του χάρτη φαντασιώνονται πραγματικά μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, με… γεννίτσαρους τα νεογέννητα ή απλώς θέλουν να ανεβάσουν τους τόνους λίγο πριν το δημοψήφισμα, απευθυνόμενοι στο θυμικό των θερμοκέφαλων;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.