Καμερούν: Τουλάχιστον 14 νεκροί από κατολίσθηση κατά τη διάρκεια κηδείας

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα από μια κατολίσθηση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας κηδείας σε μια δημοφιλή συνοικία της Γιαουντέ, πρωτεύουσας του Καμερούν, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

Τέσσερα πτώματα καλυμμένα με λευκά σεντόνια απομακρύνθηκαν νωρίς το βράδυ από την αστυνομία στη δημοφιλή συνοικία της Νταμά, στα ανατολικά προάστια της Γιαουντέ, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρέθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες πανικόβλητους κατοίκους που αναζητούσαν αγαπημένα τους πρόσωπα και διασώστες που προσπαθουσαν να φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας.

Πολλές οικογένειες είχαν κατασκηνώσει σε μεγάλες σκηνές σε ένα ανοιχτό χώρο στην κορυφή ενός λόφου όταν το έδαφος υποχώρησε, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο κάτοικοι.

«Μεταφέρουμε πτώματα στο νεκροτομείο του κεντρικού νοσοκομείου, ενώ η έρευνα για άλλους ανθρώπους, ή πτώματα, συνεχίζεται», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο Νασερί Πολ Μπέα, κυβερνήτης της περιοχής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.