Το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Εμείς προφανώς θεωρούμε ότι με την «σωστή πλευρά της ιστορίας» είναι μόλις το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού!

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του, το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας διευκρινίζει ότι το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

«Μόνο η πλειοψηφία εκπροσωπεί τη διεθνή κοινότητα», έγραψε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Η επίμαχη ανάρτηση του κινεζικού υπουργείου εξωτερικών

Η ανάρτηση αυτή προφανώς έρχεται σε απάντηση πολλών δημοσιευμάτων και τοποθετήσεων δυτικών αξιωματούχων και αναλυτών που θέτουν ως αναγκαιότητα την διάσπαση του άξονα Μόσχας – Πεκίνου

Ενδυνάμωση της ενεργειακής συνεργασίας Κίνας – Ρωσίας

Αντί να απομακρυνθούν, Ρωσία και Κίνα δημιουργούν ένα νέο ενεργειακό σύμπλεγμα

Το ρωσο-κινεζικό ενεργειακό σύμπλεγμα κατασκευάζεται στο έδαφος της περιφέρειας New Harbin στη βορειοανατολική επαρχία Heilongjiang της Κίνας. Εδώ θα βρίσκονται γραφεία αντιπροσωπείας εταιρειών και ερευνητικών οργανισμών των δύο χωρών, ανέφερε το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στο Χαρμπίν.

“Αυτό το έργο υλοποιείται με την υποστήριξη των τοπικών αρχών, είναι ένα συγκρότημα και δομές για τη στέγαση γραφείων αντιπροσωπείας ρωσικών και κινεζικών εταιρειών και ερευνητικών οργανισμών που ειδικεύονται στην ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου, άνθρακα και χημικών. καθώς και στον τομέα της βιοτεχνολογίας»

Clinker CM

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.