Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Μακρόν με τα πανάκριβα εσώρουχα της αντιπροέδρου του κόμματός του

Σάλος με την εκλεκτή του Μακρόν – Αγόρασε κάθε μήνα εσώρουχα αξίας 2.000 ευρώ με τα λεφτά του γαλλικού λαού

Μεγάλο χτύπημα για το κόμμα του Μακρόν αποτελεί η αποκάλυψη για τη βουλευτή Κοραλί Ντιμπόστ που έχει προκαλέσει σάλο στη Γαλλία!

Η αντιπρόεδρος του κόμματος «Δημοκρατία Εμπρός!» αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε τα ακριβά της γούστα με λεφτά του γαλλικού λαού, αγοράζοντας εσώρουχα αξίας 2.000 ευρώ κάθε μήνα!

Η Ντιμπόστ, η οποία έχασε την έδρα της, χρέωνε εσώρουχα αξίας 2.000 ευρώ, ρούχα και ταξίδια στις μηνιαίες δαπάνες της, ύψους περίπου 5.374 ευρώ, που δικαιούτο λόγω της βουλευτικής της ιδιότητας.

Μάλιστα, σε έκθεση που υπέβαλλε στη στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση ο ερευνητικός οργανισμός Mediapart, αναφέρεται ότι η 39χρονη είχε κάνει δούλους τους συνεργάτες της, βάζοντας τους να πηγαίνουν τα ρούχα της στο καθαριστήριο, τα παπούτσια της στον τσαγκάρη, ενώ τους έστελνε να παρακολουθούν αν το προσωπικό που καθάριζε το σπίτι της έκανε καλά τη δουλειά του.

Οι τρομερές αποκαλύψεις για την Ντιμπόστ αποτελούν μεγάλο πλήγμα για τον Γάλλο πρόεδρο, καθώς την είχε επιλέξει ο ίδιος προσωπικά. Σημειώνεται ότι η ίδια διατηρούσε σχέση με τον Γάλλο υπουργό υγείας, Ολιβιέ Βεράν, με τον οποίο χώρισε το περασμένο έτος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.