Παγκόσμιο σοκ από τις αποκαλύψεις για τα «αδιευκρίνιστα ποσά» του Μπάιντεν! Έρμαιο εκβιασμών και ο γιος του…

Η DailyMail αποκαλυπτει σκάνδαλο μεγατόνων προσωπικά για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Σοβαρότατη όμως είναι και η αποκάλυψη – ομολογία σε βίντεο του υιού Μπάιντεν, που παραδέχεται πως Ρώσοι που έκλεψαν το λάπτοπ το οποίο περιέχει πορνοβίντεο με τον ίδιο να κάνει «άγριο σεξ».

Είναι πλέον προφανές ότι τόσο ο πρόεδρος Μπάιντεν όσο και ο γιος του είναι απολύτως εκβιάσιμοι και πιθανότατα διεφθαρμένοι.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον περιβόητο φορητό υπολογιστή του Χάντερ αποκαλύπτουν ότι ο Τζο Μπάιντεν συμφώνησε να πληρώσει τις νομικές αμοιβές του γιου του για τη συμφωνία του με μια εταιρεία που ελέγχεται από την κινεζική κυβέρνηση!

Ο Τζο Μπάιντεν μπόρεσε να πληρώσει τους λογαριασμούς αφού κέρδισε εκατομμύρια δολάρια μέσω των εταιρειών του και της συζύγου του αφότου αποχώρησε από την θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ επί κυβέρνησης Ομπάμα.

Αλλά μια ανάλυση από την DailyMail.com των οικονομικών καταστάσεων του προέδρου δείχνει ότι τα 5,2 εκατομμύρια δολάρια είναι «αδιευκρίνιστα»!

Τα «εκατομμύρια που λείπουν» και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Hunter υποδηλώνουν ότι ο Τζο θα είχε μερίδιο 10% στην συμφωνία του υιού του, Χάντερ με τους Κινέζους!

Η αποκάλυψη συνδέει τον πρόεδρο ακόμη πιο πολύ με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ στο εξωτερικό, παρά τις διαψεύσεις του Λευκού Οίκου.

Η επόμενη βόμβα όμως της Dailymail, είναι ένα βίντεο όπου ο Χάντερ εμφανίζεται γυμνός στο κρεβάτι μαζί με μία άγνωστη γυναίκα και ομολογεί ότι ενδέχεται να πέσει θύμα εκβιασμού διότι κάποιοι «Ρώσοι» του έχουν κλέψει το λάπτοπ το οποίο έχει βίντεο με τον ίδιο να κάνει «άγριο σεξ».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.