Η εικόνα που δείχνει ποιοι θα προκαλέσουν τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Οι χώρες που θα καταστραφούν πρώτες ως ΔΟΛΩΜΑ των διεθνιστών του ΝΑΤΟ

Οι αρχηγοί των κυβερνήσεων της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβενίας έφτασαν στο Κίεβο με τρένο στις 15 Μαρτίου. Το βράδυ συναντήθηκαν με τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι και υποσχέθηκαν αλληλεγγύη και στήριξη στον Ουκρανό Πρόεδρο. «Θαυμάζουμε τον θαρραλέο αγώνα σας», είπε ο Τσέχος πρωθυπουργός Πετρ Φιάλα στη συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης. «Εδώ, στο κατεστραμμένο από τον πόλεμο Κίεβο, γράφεται η ιστορία», τόνισε ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki.

«Είναι απαραίτητο να εισαχθεί μια ειρηνευτική αποστολή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία»,

Αυτό πρότεινε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Πολωνίας Jaroslaw Kaczyński: «Πιστεύω ότι χρειάζεται μια ειρηνευτική αποστολή του ΝΑΤΟ, ίσως κάποιου είδους ευρύτερο διεθνές σύστημα, αλλά μια αποστολή που μπορεί επίσης να υπερασπιστεί τον εαυτό της και που θα λειτουργεί στην Ουκρανία», είπε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ουκρανικών μέσων ενημέρωσης, ο Σελένσκι χαρακτήρισε την επίσκεψη ως ένα μεγάλο και θαρραλέο βήμα.

Όλα αυτά φυσικά είναι παιχνίδια με την φλόγα, καθώς οι Δυτικοί βλέπουν τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ως εφεδρείες που θα ρίξουν μπροστά για να καούν, καθώς εκείνοι ετοιμάζουν σε βάθος χρόνου την δική τους επίθεση κατά της Ρωσίας.

Αυτό οι χώρες του Βορρά και της Ανατολικής Ευρώπης αδυνατούν να το δουν και ουσιαστικά προχωράνε προς τον γκρεμό τυφλωμένες από μίσος αλλά και σιγουριά πως οι Δυτικοί θα τους στηρίξουν!

Η εικόνα είναι χαρακτηριστική! Οι πρωθυπουργοί της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβενίας φωτογραφήθηκαν στο Κίεβο σε σύσκεψη με ανοιχτούς χάρτες.

Μια εικόνα που θυμίζει Β Παγκόσμιο Πόλεμο.. Σκηνή που προϊδεάζει για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τα πρώτα θύματα να είναι οι αδύναμες χώρες που γειτονεύουν με την Ρωσία και το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί ως δόλωμα…

Δείτε, καθώς «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι»…

773x435_cmsv2_0af4da06-9732-54a6-a81d-8b0f40f1f786-6546628 fn6rlj3xeaay0dc-1 image-100-1 image-99-2

Πηγή: ksipnistere.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.