Απαγορευτικό στις αγκαλιές με τον Άγιο Βασίλη λόγω πανδημίας…στην Φινλανδία

Οι τουρίστες επέστρεψαν φέτος στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας για να δουν από κοντά το χωριό του Άη Βασίλη, ωστόσο η πανδημία δημιουργεί περιορισμούς στην επαφή με τον “Άγιο”.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον Άγιο Βασίλη, αλλά δεν μπορούν να τον αγκαλιάσουν. Αντιθέτως τους χωρίζει μια κατασκευή πλέξιγκλας …

«Πολλοί άνθρωποι έρχονται εδώ, αλλά πρέπει να φορούν μάσκες στο πρόσωπο και να κρατούν αποστάσεις. Επίσης έχουμε το πλέξιγκλας γιατί θέλουμε να είμαστε ασφαλείς. Κατά τα άλλα είναι το ίδιο», είπε ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τον Άγιο των Χριστουγέννων.

Οι υπεύθυνοι του Ροβανιέμι υποστηρίζουν πως ο αριθμός των επισκεπτών φέτος προσεγγίζει τα προ πανδημίας επίπεδα.

Το ταχυδρομείο του χριστουγεννιάτικου πάρκου λαμβάνει περίπου μισό εκατομμύριο επιστολές και λίστες επιθυμιών κάθε χρόνο.

Σε περιόδους αιχμής μέχρι τα Χριστούγεννα, λαμβάνει περισσότερα από 30.000 γράμματα την ημέρα. Τα περισσότερα μηνύματα προέρχονται από τη Φινλανδία, την Πολωνία, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.