Αναστασιάδης – Τατάρ έδωσαν τα χέρια για εισαγωγή δικτύου 5G σε ολόκληρο το νησί!

5G δίκτυο σε όλη την Κυπρο, κατεχόμενη και Ελεύθερη με την υποστήριξη της Ευρωπαικης Ένωσης.

Ετσι Νίκος Αναστασιάδης και Ερσίν Τατάρ «τα είπαν, τα συμφώνησαν» και τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν σήμερα την εισαγωγή του δικτύου 5G απ’ άκρη σ’ άκρη στην Κύπρο!

Ειδικότερα, σχετική ανακοίνωση του εκπροσώπου των Hνωμένων Εθνών στην Κύπρο αναφέρει ότι, ύστερα από εκτεταμένη εργασία που πραγματοποίησε η Τεχνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ελληνοκύπριος ηγέτης Νίκος Αναστασιάδης και ηγέτης του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ επιβεβαίωσαν σήμερα συμφωνία που θα ανοίξει τον δρόμο για την εισαγωγή του 5G σε όλο το νησί.

Με βάση τους όρους της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των πλευρών, τα συστήματα τηλεοπτικής μετάδοσης θα αφαιρεθούν από τη ζώνη συχνοτήτων των 700 MHz, μεταβαίνοντας από την αναλογική στην ψηφιακή μετάδοση, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιτρέποντας την κατανομή της ζώνης συχνοτήτων 700 MHz στο δίκτυο 5G.

Η σύναψη αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής, αν μη τι άλλο, συμφωνίας, «έγινε από τον Ελληνοκύπριο Διαπραγματευτή, Ανδρέα Δ. Μαυρογιάννη, και τον Τουρκοκύπριο Ειδικό Αντιπρόσωπο, Ergün Olgun, με τη διευκόλυνση της Ειδικής Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.