Κάμαλα Χάρις: Η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ… έστω και προσωρινά

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις θα γίνει η πρώτη γυναίκα που -έστω και για λίγη ώρα- θα αναλάβει προεδρική εξουσία στη χώρα. Η Κάμαλα Χάρις θα γίνει… πρόεδρος στη θέση του Τζο Μπάιντεν όση ώρα εκείνος θα υποβάλλεται στις ετήσιες ιατρικές του εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μεταφέρει τις εξουσίες του στην Κάμαλα Χάρις για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η προγραμματισμένη κολονοσκόπηση και θα είναι υπό αναισθησία. Η ιατρική εξέταση θα είναι η πρώτη από τη στιγμή που ο Μπάιντεν ανέλαβε τον προεδρικό θώκο και έρχεται την παραμονή των 79ων γενεθλίων του.

Η Χάρις έστω και προσωρινά θα πάρει τον έλεγχο του αμερικανικού στρατού και των πυρηνικών όπλων. “Η αντιπρόεδρος θα εργαστεί από το γραφείο της στη Δυτική Πτέρυγα σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης” ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, σύμφωνα με το BBC.

Υπενθυμίζεται πως η Χάρις είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.