Πρόκληση από Τουρκάλα τραγουδίστρια: Έκανε βίντεο κλιπ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Το βίντεο κλιπ με τίτλο «Bulaman»  δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα από τη γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια. Όμως η ίδια δεν παρέλειψε να ενημερώσει για την προκλητική της απόφαση μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το Sigmalive, πρόκειται για την Niyahet γνωστή και ως Nini με καταγωγή από την Αμμόχωστο η οποία μένει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα σε δηλώσεις της η Nini είπε πως, ήταν δική της προσωπική επιθυμία, τα γυρίσματα να γίνουν στην Αμμόχωστο. «Με το που επιτράπηκε η είσοδος στα Βαρώσια, σκέφτηκα αμέσως πως κάτι τέτοιο ήταν κάτι που ήθελα πολύ να πράξω», αναφέρει η τραγουδίστρια.

«Στόχος μου ήταν να προωθηθεί η εικόνα της πόλης μου της Αμμοχώστου, σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του σκηνοθέτη του βίντεο, η επιλογή της Αμμοχώστου έγινε σκοπίμως καθώς η ιστορία της πόλης είναι πολύτιμη και με αυτό τον τρόπο προωθείται τόσο η πόλη όσο και η λεγόμενη ΤΔΒΚ.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βαρωσιώτης και διευθυντής του Δημοτικού Κέντρου Τέχνών – Συνεργασία Ίδρυμα Πιερίδη,  Γιάννης Τουμαζής σημειώνοντάς στην ανάρτησή του πως:

«Αυτή είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Niyahet άλλως Nini. Είναι από την Αμμόχωστο αλλά κάνει καριέρα στην Τουρκία. Μόλις κινηματογράφησε το μουσικό της βίντεο με τίτλο Bulaman, στην λεηλατημένη και ερειπωμένη πόλη μας. Την παραγωγή έκανε μέλος του Τμήματος Επικοινωνίας του “Πανεπιστημίου Ανατολικής Μεσογείου” όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ. Συγχαρητήρια»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.