Viral ο Τζο Μπάιντεν: Βήχει στο χέρι του και μετά κάνει χειραψίες

Στο επίκεντρο επικρίσεων βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όσον αφορά στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Βίντεο που δημοσίευσε το RT.com δείχνει τον Τζο Μπάιντεν σε ομιλία του στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου βήχει βάζοντας ως κάλυψη το χέρι του. Αμέσως μετά, κατεβαίνει από το βήμα και αρχίζει τις χειραψίες με τους παριστάμενους στην ομιλία του, προσφέροντας το ίδιο χέρι στο οποίο είχε βήξει. Βέβαια, η χειραψία συνοδεύεται και με θερμές αγκαλιές, ενώ στη συνέχεια φορά την προστατευτική του μάσκα.

Αυτές οι εικόνες όπως είναι φυσικό προκάλεσαν αντιδράσεις και αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν τη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου.

Σημειώνεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στις 27 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, εμβολιάστηκε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση. Ο Μπάιντεν σήκωσε το μανίκι του και έλαβε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19, σε μία προσπάθεια να προτρέψει τους Αμερικανούς, που πληρούν τις προϋποθέσεις, να κάνουν το ίδιο.

Τζο Μπάιντεν: Το αστείο που έκανε πριν από τον εμβολιασμό του

“Το ξέρω ότι δεν το λέμε, όμως είμαι άνω των 65 ετών», είπε αστειευόμενος ο Αμερικανός πρόεδρος, σε σύντομες δηλώσεις που έκανε πριν από τον εμβολιασμό και πρόσθεσε ότι «οι αναμνηστικές δόσεις είναι σημαντικές, όμως το σημαντικότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να εμβολιάσουμε περισσότερους ανθρώπους”.

Ο 78χρονος Αμερικανός πρόεδρος απέρριψε την κριτική ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να διανείμουν περισσότερα εμβόλια παγκοσμίως, προτού δώσουν το πράσινο φως για μια αναμνηστική δόση εντός της χώρας, λέγοντας ότι “θα κάνουμε το χρέος μας”. Συμπλήρωσε, δε, ότι και η σύζυγός του Τζιλ θα λάβει μια αναμνηστική δόση σύντομα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.