Βόρεια Κορέα: Με αέρα… Terminator οι στρατιώτες του Κιμ Γιονγκ Ουν σπάνε τούβλα και λυγίζουν σίδερα

Οι στρατιώτες στη Βόρεια Κορέα, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο ικανοτήτων καθώς σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται να σπάνε τούβλα με τα χέρια τους και να λυγίζουν σιδερένιες ράβδους σε επιδείξεις μάχης.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας προέβαλε το συγκεκριμένο υλικό, όπου σίγουρα οι στρατιώτες θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και στο Terminator.

Τα πλάνα με στρατιώτες να προβάλλουν την πολεμική τους ικανότητα και τη δυνατότητα να συντρίβουν διάφορα αντικείμενα με τα γυμνά τους χέρια, έχουν γίνει viral.

Η παράσταση έγινε σε μια έκθεση για την άμυνα στην Πιονγκγιάνγκ και παρακολουθήθηκε από ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Εκτός από την καταστροφή των τούβλων και των πλακιδίων, οι στρατιώτες ξάπλωσαν σε κρεβάτια με γυάλινα θραύσματα και σιδερένια καρφιά.

Το φινάλε της επίδειξης περιελάμβανε άνδρες που λύγιζαν σιδερένιες ράβδους με τον λαιμό τους και άλλους που έσπαζαν αλυσίδες.

Βόρεια Κορέα στρατιώτες Βόρεια Κορέα στρατιώτες Βόρεια Κορέα στρατιώτες

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας δήλωσαν ότι η επίδειξη ήταν για να δείξουν στους εχθρούς ότι οι στρατιώτες τους είχαν «σιδερένιες γροθιές για να προστατεύσουν την ειρήνη της χώρας».

Πηγή πληροφορίων: BBC, Telegraph

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.