Επίθεση στο αφεντικό του Facebook μετά την… καθυστερημένη συγγνώμη – 680.000 σχόλια και ξεκαρδιστικά memes

Η συγγνώμη του Μαρκ Ζάκερμπεργκ για το επτάωρο black out στο Facebook μάλλον δεν ήταν αρκετή για τους χρήστες των social media. Η τελευταία του ανάρτηση έχει ήδη 680.000 σχόλια και σίγουρα δεν είναι όλα θετικά.

Ο 37χρονος Ζάκερμπεργκ είδε την περιουσία του να μειώνεται κατά 7 δισ. δολάρια λόγω της χθεσινής κατάρρευσης.

“Τα Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger είναι πάλι online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα, ξέρω πόσο πολύ εξαρτάστε από τις υπηρεσίες μας για να μένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζεστε” έγραψε το αφεντικό του Facebook.

Αρκετοί χρήστες του έκαναν επίθεση, κριτικάροντας τη στάση του. “Σε παρακαλώ μην κάνεις τον εαυτό σου πιο σημαντικό από ότι είναι. Ξεκαβάλα από το άλογο” έγραψε μία χρήστης.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

 

Τα προβλήματα σε Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger και η αιτία

Τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας παρουσίασαν τη Δευτέρα μαζική βλάβη.

«Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος», «αδύνατον να βρεθεί η διεύθυνση του διακομιστή», ανέφερε η ιστοσελίδα του Facebook απευθυνόμενη σε πολλούς χρήστες σήμερα γύρω στις 18.00 ώρα Ελλάδος.

Οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας Facebook απέδωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ανακοίνωσή τους τη διακοπή της λειτουργίας των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger για περίπου έξι ως επτά ώρες σε «προβληματικές αλλαγές ρυθμίσεων» σε δρομολογητές και εξυπηρετητές τους, που έθεσαν εκτός λειτουργίας τα κέντρα δεδομένων τους.

Άγριο τρολάρισμα στο Twitter για το black out σε Facebook, Instagram και WhatsApp

Το “πάρτι” από χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Twitter, με το τρολάρισμα για το black out σε Facebook, Instagram και WhatsApp να παίρνει… επικές διαστάσεις.

Το πρώτο tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Twitter, σε όλον τον κόσμο που συγκεντρώθηκε, ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανδαιμόνιο.

Το “γεια σε κυριολεκτικά τους πάντες” έχει πλέον συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια like και πάνω από μισό εκατομμύριο retweet.

 

 

Οι μεγαλύτερες εταιρείες έσπευσαν να σχολιάσουν, σε μια “μάχη” του marketing για την καλύτερη ατάκα. Φυσικά ανάμεσα στους λογαριασμούς που σχολίασαν ήταν και οι λογαριασμοί των social media που έπεσαν.

Από τα McDonalds, το Instagram, το What’sApp, μέχρι το NFL, το Zoom και τον Γκόρντον Ράμσεϊ, σίγουρα αυτή η βραδιά θα μείνει στα βιβλία ρεκόρ για το Twitter.

 

Oι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger ήταν εκτός λειτουργίας καθώς υπέστησαν μαζική βλάβη επηρεάζοντας δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, που τελικά το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν σχόλια και memes στο Twitter.

Δείτε μερικά από τα memes και σχόλια για το Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.