Ολη νύχτα οι αμερικάνοι στρατιώτες περιπολούσαν στην κουρδική πόλη, συνεργασια με τους Ρώσους κατα των Τούρκων

Με αιφνιδιαστική απόφαση του αμερικανού διοικητή, οι Αμερικανοί στρατιώτες, περίπου 800 στον αριθμό, ακροβολίστηκαν στην πόλη Manbij Όπως και παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο λόγος για την αιφνιδιαστική αυτή ενέργεια παρά το ότι υποτίθεται θα έπρεπε ήδη να έχουν αποχωρήσει, σύμφωνα με όσα είχε γράψει ο αμερικανός πρόεδρος πριν μία βδομάδα ακόμα είναι οι κινήσεις τουρκικών τεθωρακισμένων τέσσερα εκ των οποίων εισέβαλλαν στο συριακό έδαφος και υπήρχε διάχυτος ο φόβος για επικείμενη τουρκική εισβολή στην πόλη. Τουρκική εισβολή που θα κατέληγε στο ολοκαύτωμα του κουρδικού πληθυσμού. Να σημειωθεί ότι στα περίχωρα της πόλης λίγες ώρες πριν την έλευση των αμερικανών, αναπτύχθηκαν αιφνιδιαστικά δυνάμεις του συριακού στρατού αλλά και ρώσικες στρατιωτικές δυνάμεις. Είναι δεδομένο ότι ο αμερικανός και ο ρώσος διοικητής συντονιστήκαν για αυτή την ενέργεια, αφού η διάταξη των δυνάμεων τους δημιούργησε μία ασπίδα, οργανωμένη, γύρω από την πόλη.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλες αυτές οι αιφνιδιαστικές κινήσεις από τρεις διαφορετικές πλευρές, έγιναν μόλις έγινε αντιληπτό ότι οι τούρκοι ετοίμαζαν εισβολή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.