ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΑΡΛ ΝΤΕ Γκολ στο Παρίσι από δύο… αεροβόλα!

Μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δυο άνδρες με τα όπλα δεν μιλούσαν γαλλικά και έτσι όλοι θεώρησαν δεδομένο ότι πρόκειται για τρομοκράτες. Άμεσα ενημερώθηκε η δύναμη της αστυνομίας στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ. Πάνοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στον τερματικό σταθμό 2 και εντόπισαν τους δυο άνδρες.
Οι ένοπλοι δεν προέβαλαν καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τότε διαπίστωσαν ότι η θήκη που είχαν μαζί τους περιείχε δυο πιστόλια τύπου “Airsoft” που είναι αεροβόλα πιστόλια με σφαιρίδια, “σχεδόν ακριβή αντίγραφα αληθινών όπλων”.
Κάπου εκεί φαίνεται ότι έληξε ο συναγερμός, ωστόσο οι δυο άνδρες παραμένουν υπό κράτηση καθώς όπως διευκρινίστηκε όσοι φέρουν τέτοια ψεύτικα όπλα θεωρούνται “οπλισμένοι”.
Το περιστατικό αυτό πάντως δεν είναι το μόνο που προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο της γαλλικής πρωτεύουσας. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το τέρμιναλ 2 εξαιτίας εγκαταλελειμμένης αποσκευής που θεωρήθηκε ύποπτη με αποτέλεσμα να αποκλειστεί το σημείο και να αναλάβουν δράση πυροτεχνουργοί.(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.