Προκαλεί ο Τούρκος αντιπρόεδρος: Εισβολείς στην Κύπρο η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, ο οποίος βρίσκεται στα Κατεχόμενα και είχε συνάντηση με τον “πρωθυπουργό” Ερσάν Σανέρ.

Ο Οκτάι ανέφερε ότι η επίσκεψή του είναι κάτι σαν προετοιμασία για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στις 20 Ιουλίου ενώ παράλληλα θα επισκεφθεί τα διάφορα έργα που είναι σε εξέλιξη. Ισχυρίστηκε ότι η 20η Ιουλίου είναι μια επέτειος κατά την οποία οι Τουρκοκύπριοι ελευθερώθηκαν ενώ πρόσθεσε ότι οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν μια ιστορία αιώνων στο νησί και είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του νησιού.

Είπε ότι οι “εισβολείς” (Ελλάδα και Ελληνοκύπριοι) προσπαθούν τώρα να αλλάξουν τις πραγματικότητες αλλά δεν θα πετύχουν. Ο Οκτάι ανέφερε ότι η ίδια πλεύση των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας στο θέμα των δύο κρατών είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα. Και ανέφερε ακόμη ότι εργάζονται για να ενδυναμωθούν οι Τ/κ και μίλησε για τα διάφορα έργα που γίνονται.

Με πληροφορίες από το ΚΥΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.