Ήταν ο παίχτης της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν εμβολιασμένος για τον COVID-19; Τι ξέρουμε μέχρι τώρα

Μεγάλο το ενδιαφέρον εάν ο παίχτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν είχε εμβολιαστεί για τον COVID-19 ή όχι.

Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα, είναι ότι δεν ξέρουμε

Ο προπονητής της εθνικής Δανίας Kasper Hjulmand υπέρμαχος των εμβολιασμών είχε ασκήσει την Τετάρτη έντονη κριτική στην UEFA γιατι δεν προχώρησε στον εμβολιασμό όλων των ομάδων που θα μετείχαν στο Euro 2020. Η ομοσπονδία της Δανίας όμως όπως και πολλές άλλες ομάδες που θα μετείχαν στοπ φετινό Euro είχε αρνηθεί να προχωρήσει σε εμβολιασμό των παιχτών πριν να ερχόταν η κανονική σειρά τους.

Πολλοί όμως παίχτες είχαν εμβολιαστεί στα πρωταθλήματα που έπαιζαν. Ο Έρισκεν αγωνιζόταν στην Ιντερνατσιονάλε Μιλάνο, η οποία μαζί με άλλες ομάδες της πόλης είχαν εμβολιάσει περί τους 15 παίχτες αλλά αυτοί ήταν στο πλαίσιο της εθνικής Ιταλίας, επομένως -λογικά- ήταν Ιταλοί.

«Σήμερα (7 Ιουνίου) 12 αθλητές εμβολιάστηκαν στην Ρώμη και άλλοι 14 ή 15 στο Μιλάνο. Είναι οι παίχτες που επιλέχτηκαν από τον Mancini», αναφέρεται.

Από  την άλλη πλευρά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες όμως ακόμη πληροφορίες, ο Έρισκεν φέρεται να εμβολιάστηκε με Pfizer ή Moderna το προηγούμενο βράδυ!

Όπως ανέφερε σε εκπομπή  του ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρ3 της Δανίας το προηγούμενο βράδυ, όλοι οι παίχτες της εθνικής Δανίας εμβολιάστηκαν με ένα από τα δύο εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη Δανία δηλαδή της Pfizer ή της Moderna.

Γενικότερα από ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, τουλάχιστον οι ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας έχουν εμβολιαστεί πλήρως, πριν την συμμετοχή τους στο Euro 2020.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.