Παρίσι: Οδηγός αυτοκινήτου πέφτει πάνω σε πεζό – Σοκάρει το βίντεο

Της Μαρίας Δεναξά

Δύο φορές, ένας οδηγός αυτοκινήτου έπεσε ηθελημένα πάνω σε άνδρα στα Ηλύσια Πεδία. Το θύμα γλύτωσε με μικροτραυματισμούς στον αστράγαλο και το δεξί του χέρι.

Το περιστατικό έγινε έπειτα από διαμάχη μεταξύ του οδηγού και του θύματος. Σύμφωνα με πηγή της Aστυνομίας, το θύμα μετά τον καυγά μπήκε μπροστά από το αυτοκίνητο που προηγουμένως είχε χτυπήσει σταθμευμένο σκούτερ.

Ο τραυματίας είναι υπάλληλος γραφείου ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων, που βρίσκεται στην περιοχή, και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος προηγουμένως είχε χτυπήσει δυο φορές μια σταθμευμένη Φεράρι.

Καθώς ο υπάλληλος πλησίαζε, ο οδηγός επιτάχυνε χτυπώντας με ταχύτητα τον πεζό τον οποίο έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια έκανε όπισθεν χτυπώντας ξανά τον άνδρα που βρισκόταν στο έδαφος.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ένοπλοι αστυνομικοί έβγαλαν τον οδηγό που ήταν ξυπόλητος, από το αυτοκίνητό του σπάζοντας το τζάμι του οχήματος. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Ο υπάλληλος, ένας νεαρός άνδρας 24 ετών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι και το πόδι. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα σε ψυχιατρική κλινική.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.