Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Το βίντεο με νόημα που ανέβασε μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα

Βίντεο-απολογισμό διάρκειας 99 δευτερολέπτων από την επίσκεψη του στην Ελλάδα ανήρτησε πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο Twitter o Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας αναφέρεται στις διαφορές των δύο χωρών τονίζοντας, ωστόσο, ότι οι συνομιλίες με την Αθήνα θα πρέπει να συνεχιστούν υπό τους όρους καλής γειτονίας και σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι το βίντεο του Τσαβούσογλου έχει αγγλικούς υπότιτλους, με τον ίδιο να είναι αφηγητής στα τουρκικά, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των πλάνων είναι από την κυριακάτικη ιδιωτική του επίσκεψη στην Κομοτηνή.

Στην αρχή του βίντεο, ο κ. Τσαβούσογλου αναφέρει ότι είναι χαρούμενος που επισκέφθηκε την Ελλάδα έπειτα από πέντε χρόνια ευχαριστώντας προσωπικά τον Νίκο Δένδια, ενώ προς το τέλος επισημαίνει ότι ο 63ος γύρος των διερευνητικών θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.

Επίσης ακούγεται να λέει ότι υπήρξε συμφωνία με την Ελλάδα πάνω σε 25 σημεία, ενώ εστίασε στα κοινά πιστοποιητικά εμβολιασμού για να τονίσει ότι θα ενισχυθεί ο τουρκικός τουρισμός

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.