ΗΠΑ: Νέο βίντεο από ραντάρ “δείχνει” UFO να περιτριγυρίζουν πολεμικό πλοίο

Ο σκηνοθέτης που διέρρευσε πλάνα από UFO που παρενοχλούσαν ένα πολεμικό πλοίο στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας το 2019 κυκλοφόρησε νέο υλικό, που προέρχεται από ραντάρ. Το βίντεο υποτίθεται ότι δείχνει το USS Omaha να κατακλύζεται από μη αναγνωρισμένα εναέρια αντικείμενα, γνωστά ως UFO.

Ο Jeremy Corbell ισχυρίζεται ότι το βίντεο γυρίστηκε στο Combat Information Center του πλοίου στις 15 Ιουλίου 2019. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, δημοσίευσε πλάνα, που λήφθησαν πάνω στο κατάστρωμα του USS Omaha και δείχνουν ένα μυστηριώδες, σφαιρικό αντικείμενο που πετούσε πάνω από το πλοίο πριν εξαφανιστεί στον ωκεανό.

«Αυτά είναι επιβεβαιωτικά ηλεκτρο-οπτικά δεδομένα που δείχνουν μια σημαντική σειρά εκδηλώσεων UFO σε μια περιοχή προειδοποίησης στο Σαν Ντιέγκο», έγραψε ο σκηνοθέτης σε tweet.

Το νέο μη ταξινομημένο κλιπ δείχνει τους ναυτικούς στο Omaha να παρατηρούν έως και εννέα UFO που περιτριγυρίζουν το πλοίο με ταχύτητες που πλησιάζουν τα 160 μίλια την ώρα.

“Παναγία μου πηγαίνουν γρήγορα”, ακούγεται ένας ναύτης να λέει, πριν προσθέσει, “Ω, γυρίζει”.

Το Πεντάγωνο είχε επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα ενός βίντεο 18 δευτερολέπτων που δημοσίευσε ο Corbell και έδειχνε τρία UFO να αιωρούνται πάνω από το USS Russell τον Ιούλιο του 2019.

Ο Corbell και ο συνεργάτης του, ο ερευνητής δημοσιογράφος του KLAS-TV Las Vegas, George Knapp, εμφανίστηκαν στην παραφυσική εκπομπή του Knapp, Mystery Wire, χθες για να συζητήσουν το νέο κλιπ. «Ευτυχώς, έχουμε πλάνα από το CIC (Combat Information Center) που ελήφθη από μέλος του πληρώματος, που κλήθηκε συγκεκριμένα να μαγνητοσκοπήσει αυτά τα ανώμαλα γεγονότα», δήλωσε ο Corbell στο πρόγραμμα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.