Μακελειό στην Καλιφόρνια: Νεκρός ο δράστης – Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τα πυρά

Πυρ άνοιξε ένοπλος σε σιδηροδρομικό αμαξοστάσιο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια τραυματίζοντας ή σκοτώνοντας αρκετούς ανθρώπους, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Σάντα Κλάρα. Ο ύποπτος είναι νεκρός, είπε ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας της Σάντα Κλάρα, Ράσελ Ντέιβις.

Εργαζόμενοι της Αρχής Μεταφορών της Βάλεϊ είναι ανάμεσα στα θύματα, πρόσθεσε ο Ντέιβις υπογραμμίζοντας πως ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης, ούτε έχει γίνει σαφές αν σκοτώθηκε από πυρά ή αν αυτοκτόνησε. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον ακριβή αριθμό των τραυματιών και των νεκρών.

Σύμφωνα με βίντεο από το συνεργαζόμενο με το CNN, KGO, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο όπως και αρκετά ασθενοφόρα. Πράκτορες από τη Μονάδα Αλκοόλ, Καπνού, Όπλων και Εκρηκτικών κατέφτασαν στο σημείο ενώ ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ είπε ότι παρακολουθεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με το ABC, οι νεκροί δεν είναι περισσότεροι από δέκα. Ο δήμαρχος του Σαν Χοσέ Σαμ Ρικάρντο τόνισε πως “ο ένοπλος δεν αποτελεί πλέον απειλή” ενώ σημείωσε πως η εγκατάσταση είχε εκκενωθεί. “Οι καρδιές μας πονούν για τις οικογένειες αυτών που χάσαμε στη φριχτή επίθεση. Ο δράστης είναι νεκρός. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις 9.30” έγραψε ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί (17:00 ώρα Ελλάδας) σε σιδηροδρομικό αμαξοστάσιο που διαχειρίζεται η Αρχή Μεταφορών της Σάντα Κλάρα, κοντά στο κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.