Το αφιέρωμα στην γενοκτονία των Αρμενίων αλλά και των Ελλήνων που συντάραξε την Αμερική

Ήταν το 2017 όταν έσκασε σαν βόμβα το ντοκιμαντέρ «αρχιτέκτονες της άρνησης» Architects Of Denial, που αποκάλυπτε τους αρνητές της γενοκτονίας των Αρμενίων. Όταν λέμε τους αποκάλυπτε, εννοούμε κυριολεκτικά με την κάμερα μπροστά στα μούτρα. Γερουσιαστές, αμερικάνοι βουλευτές, ειδικά των δημοκρατικών, να εκτίθεται μπροστά στην κάμερα με τον δημοσιογράφο να τους ρώτα εάν όντως το τουρκικό λόμπι έχει καταφέρει να τους εξαγοράσει όλους!

Συγκλονιστικές μαρτυρίες απογόνων των θυμάτων αλλά και θυμάτων που επιβίωσαν της γενοκτονίας.

Εμβληματική η αποκάλυψη του ιδρυτή των WIKILEAKS, William Assange, ο οποίος μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτει ότι το τουρκικό λόμπι εξαγοράζει πολιτικούς τόσο στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως προκειμένου να μην αναγνωριστεί ποτέ η γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων από τους Τούρκους… Συγκλονιστικός και ο George Clonney.

Δείτε το trailer όπως αναρτήθηκε από τον ιστότοπο wikileaks και αναζήτησε το ολόκληρο σε συνδρομητικές πλατφόρμες όπου προβάλλεται.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.