Νέα τραγωδία στην Αίγυπτο: Κατέρρευσε δεκαώροφο κτίριο – Τουλάχιστον οκτώ νεκροί

Ένα δεκαώροφο κτίριο κατέρρευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 3, στο Κάιρο, στην πυκνοκατοικημένη συνοικία του Γκεσρ Σουέζ, στην περιοχή της Ηλιούπολης, με τους νεκρούς να ανέρχονται σε τουλάχιστον οκτώ και οι τραυματίες στους 29.

Παράλληλα, σωστικά συνεργεία και αρμόδιες Αρχές αναζητούν τυχόν εγκλωβισμένους στα συντρίμμια.

Τα ξημερώματα, Αρχές ασφαλείας διέσωσαν ένα εξάχρονο κορίτσι, των οποίων όμως οι γονείς αγνοούνται. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία στο Κάιρο, ενώ η κυβέρνηση δήλωσε ότι έχει συγκροτήσει μια τεχνική επιτροπή για να επιθεωρήσει τα κοντινά κτίρια και να διαπιστώσει εάν υποστεί βλάβες από την κατάρρευση. Η Εισαγγελία διέταξε τη διενέργεια άμεσης έρευνας ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια της κατάρρευσης. Βέβαια, στην Αίγυπτο δεν είναι ασυνήθη φαινόμενα οι καταρρεύσεις κτιρίων

Η κατάρρευση του κτιρίου ήρθε ώρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκαν τουλάχιστον 32 άνθρωποι έπειτα από τη σύγκρουση δύο τρένων, με αυτήν να είναι η δεύτερη τραγωδία που πλήττει τη χώρα μέσα σε λίγες ώρες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.