Έρχεται Γαλλοτούρκικος πόλεμος και εμείς παριστάνουμε τους αδιάφορους

Οι τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο της Λιβύης, θέλουν τους τούρκους να αποσύρουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες από την χώρα μετά την πίεση της διεθνούς κοινότητας και των ΗΠΑ. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα, οι τούρκοι δεν πρόκειται να επαναπατρίσουν αυτόν τον δολοφονικό στρατό των ισλαμιστών τρομοκρατών. Αντίθετα, πρόκειται να τον στείλουν στο Μάλι για να πολεμήσει τους Γάλλους!

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα έχει προκαλέσει ρήγμα στις τάξεις των ισλαμιστών που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσουν τον γαλλικό στρατό στην αφρικανική αυτή χώρα.

Όπως και να έχει, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως ο Γάλλος πρόεδρος έκανε τεράστιο λάθος στην προσπάθειά του να εξευμενίσει τον Ερντογάν συλλαμβάνοντας ακόμα και Κούρδους ακτιβιστές στην Γαλλία. Με τον τούρκο δεν συζητάς, διότι είναι παραδοσιακά βουλιμικός και αναξιόπιστος. Τώρα λοιπόν ο Εμμανουέλ Μακρόν θα κληθεί να αντιδράσει, διότι εμείς θεωρούμε βέβαιο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τούρκων μισθοφόρων θα στραφεί κατά των Γάλλων στρατιωτών διασχίζοντας την Λιβύη και φτάνοντας στο βόρειο Μάλι που ελέγχεται από ισλαμιστές. Τι θα κάνει ο Γάλλος πρόεδρος όταν τα φέρετρα (φωτό) από το Μάλι αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται;

Να σημειωθεί ότι ο γαλλικός στρατός βρίσκεται νόμιμα στην αφρικανική χώρα, μετά από πρόσκληση της εκλεγμένης κυβέρνησης η οποία ζήτησε την συνδρομή της Γαλλίας για να αντιμετωπίσει τους ισλαμιστές τρομοκράτες που είχαν καταλάβει βόρεια τμήματα της χώρας και είχαν ξεκινήσει επέλαση προς τον νότο.

Η κατάσταση αυτή λοιπόν όπως καταλαβαίνουμε μπορεί να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη με την συμμετοχή τόσο της Γαλλίας όσο και της Τουρκίας. Και το ερώτημα λοιπόν είναι τι θα κάνει η Ελλάδα. Γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα στρατιωτικές δυνάμεις να ενισχύσουν τους Γάλλους, όπως είχε ζητηθεί από την γαλλική πλευρά σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία; Πως περιμένουμε από κάποιον να υπερασπίσει τα σύνορα μας όταν εμείς κρατάμε ομπρέλα μπροστά σε αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις;

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.