Παιχνίδια πολέμου από τους Ουκρανούς: Βάζουν στο στόχαστρο ρωσικές βάσεις στην Κριμαία!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν αναπτύξει εκτοξευτές πυραύλων BM-30 “Smerch”  σε απόσταση βολής από τις ρωσικές βάσεις στην Κριμαία, όπως αποκαλύπτουν ρωσικές πηγές. Οι ίδιες πηγές θέλουν το ουκρανικό στρατό να βρίσκεται σε ετοιμότητα μάχης, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία εάν συνδυαστεί με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου Μπάιντεν, που όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr αποσκοπούσαν στο να στείλει ένα μήνυμα στήριξης στην Ουκρανία!

Ο πρόεδρος Μπάιντεν είχε επιτεθεί με μεγάλη απρέπεια τόσο στην Ρωσία όσο και προσωπικά στον πρόεδρο Πούτιν. Φτάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίσει «δολοφόνο». Είχαμε γράψει τότε πως αυτές οι δηλώσεις ενδέχεται να αποτελούν προπομπό ευρύτητα της πολεμικής σύρραξης με επίκεντρο την Ουκρανία. Οι πρόσφατες κινήσεις του ουκρανικού στρατού, ενδέχεται να συνδέεται άρρηκτα με τις κινήσεις στήριξης τόσο από τις ΗΠΑ αλλά και την Τουρκία!

Μιλάμε φυσικά για την υπογραφή στρατηγική αμυντική συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές των ΜΜΕ, οι ουκρανικές δυνάμεις οι οποίες διενεργούν μεγάλες ασκήσεις, συγκεντρώνονται προς το παρόν κοντά στην Κριμαία έχοντας στην εμβέλειά τους πολλές ρωσικές στρατιωτικές βάσεις.

«Σε αυτές τις ασκήσεις, ο ουκρανικός στρατός δεν έκρυψε την πρόθεση του να επιτεθεί στη χερσόνησο της Κριμαίας όταν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, το ουκρανικό πυροβολικό με ισχυρούς εκτοξευτές πυραύλων BM-30 “Smerch” πραγματοποίησε δεκάδες ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Σε συνεργασία με το BM-30, λειτουργούν τα συστήματα αεροπορικής άμυνας μικρής εμβέλειας Osa-AKM, τα οποία τοποθετούνται για την προστασία του πεδίου μάχης από εχθρικά αεροσκάφη».

Πληροφορίες από το Βαλκανικό Περισκόπιο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.