ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά άρματα μάχης προωθούνται στο Ντόνετσκ – Μεγάλη συγκέντρωση των ουκρανικών δυνάμεων

Εικόνες λίγο πριν από τη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία τον Απρίλιο του 2014, θυμίζει η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία, καθώς Μόσχα και Κίεβο, συσσωρεύουν μεγάλες δυνάμεις στο Ντονμπάς.

Η Ουκρανία, ενθαρρυμένη από την ψυχροπολεμική ρητορεία του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, κάνει ότι μπορεί για μια νέα σύγκρουση στα ανατολικά της, θέλοντας να παρουσιάσει την Ρωσία ως επιτιθέμενο και φυσικά να συμπαρασύρει μαζί της και το ΝΑΤΟ, ανοίγοντας την «πόρτα του φρενοκομείου».

 

 

Πριν από λίγο πληροφορίες αναφέρουν ότι ρωσικά άρματα μάχης κινούνται προς την γραμμή αντιπαράθεσης Horlivka στο Ντόνετσκ με τους Ουκρανούς να έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 90.000 στρατιώτες και 450 άρματα μάχης στην περιοχή , με τους γνωστούς «Δημοκρατικούς» που βρίσκονται στο Λευκό Οίκο να φαίνεται ότι επιζητούν μια σύγκρουση με την Ρωσία!

Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές η συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή του Ντόνετσκ είναι μεγάλη και πραγματικά αυτή τη στιγμή, μια σπίθα είναι ικανή να προκαλέσει έκρηξη και να φέρει την καταστροφή.

Το σκηνικό για μια σύγκρουση γίνεται ακόμη πιο βαρύ, ύστερα από τη δήλωση του Ρώσου πρεσβευτή στο Λονδίνο, ότι οι διπλωματικές σχέσεις Ρωσίας και Βρετανίας είναι πλέον νεκρές.

Θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην «τέλεια καταστροφή», ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου, ο ταραγμένος Τζο Μπάιντεν, το αμερικανικό «βαθύ κράτος»  και οι «Δημοκρατικοί»; Είναι  ένα εφιαλτικό σενάριο που η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να απαιτήσει να αποφευχθεί πάση θυσία.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις ο Ρώσος πρόεδρος μετά την προσωπική επίθεση του Τζο Μπάιντεν και την ουσιαστική άρνησή του να προσέλθει σε συνομιλίες, δεν πρόκειται να αφήσει την πρωτοβουλία στα χέρια του Κίεβου. Είναι αποφασισμένος να αποτρέψει το ενδεχόμενο η Ουκρανία να μεταβληθεί σε βάση του ΝΑΤΟ με κάθε κόστος.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.