Ετοιμάζουν σφαγή στην Ουκρανία! Αγωνία και κίνδυνος για το Ελληνικό στοιχείο

Αντί να ασχοληθεί με τον Κορωνοϊο που θερίζει τις ΗΠΑ, ο Μπάιντεν έχει επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ παράνοιας, βρίζοντας τον Πούτιν με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της Μόσχας και την ανάκληση του ρώσου πρέσβη Ανατόλι Αντώνοφ από τις ΗΠΑ.

Βέβαια ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κάνει τίποτα τυχαία, καθώς υπαρχει το σκάνδαλο με τον υιό του Μπάιντεν, ο οποίος εμπλέκεται σε τεράστιο σκάνδαλο στην Ουκρανία το οποίο διερευνά αυτή τη στιγμή η αμερικανική δικαιοσύνη. Η τύχη του γιού του λοιπόν είναι στα χέρια της Ουκρανίας και στα στοιχεία που θα στείλει η ουκρανική δικαιοσύνη.

Και βέβαια έχουμε και τις κινήσεις που κάνει το καθεστώς της Ουκρανίας κατά των αυτόνομων ρωσόφωνων περιοχών ανατολικά της χώρας, με απόγειο τους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν στάθμευση στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης, προκειμένου να συνδράμουν το έργο του ουκρανικού καθεστώτος με αποτύπωση των θέσεων των ρώσων αυτονομιστών.

Μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν λοιπόν, υπάρχει μεγάλος φόβος για κλιμάκωση στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας, κλιμάκωση η οποία μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες και να οδηγήσει ακόμα και σε γενικευμένη σύρραξη. Είναι δεδομένο ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τους κατοίκους του Ντόνετσκ στο έλεος του ουκρανικού καθεστώτος.

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες η Ρωσία ενίσχυσε τις στρατιωτικές δυνάμεις της στην Κριμαία με χιλιάδες στρατιώτες και εξοπλιστικά. Ούτε αυτό είναι τυχαίο.
Το ότι όμως η Μαριούπολη, μία πόλη με έντονο ελληνικό στοιχείο, μπαίνει στο επίκεντρο μίας πολεμικής αντιπαράθεσης, συνιστά κίνδυνο για τον ελληνισμό της Ουκρανίας.

Ας ευχηθούμε να πρυτανεύσει η λογική και κάποιος να συγκρατήσει τον Μπάιντεν, διότι την δεδομένη στιγμή μία πολεμική αντιπαράθεση στην Ουκρανία, μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμιο χάος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.