H Αυστρία παρατείνει το λοκντάουν μέχρι τον Απρίλιο

Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία, την παράταση του lockdown μέχρι περίπου το Πάσχα των Καθολικών, στις 4 Απριλίου, για εστίαση, ξενοδοχεία και πολιτισμό, ανακοίνωσε η αυστριακή κυβέρνηση συνασπισμού του Λαϊκού Κόμματος του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και των Πράσινων.

Όπως ανέφερε ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων της κυβέρνησης με ειδικούς, τους κυβερνήτες των εννέα αυστριακών ομόσπονδων κρατιδίων και εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων, την 1η Μαρτίου θα υπάρξουν εκ νέου διαβουλεύσεις ως προς τα περαιτέρω βήματα.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης περαιτέρω εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά στην Αυστρία εδώ και 15 εβδομάδες, από τις 2 Νοεμβρίου, όπως επίσης κλειστά είναι για τους τουρίστες τα ξενοδοχεία, ενώ δεν λειτουργούν από αυτή την ημερομηνία πολιτιστικές εκδηλώσεις, εγκαταστάσεις ελεύθερου χρόνου, θέατρα και κινηματογράφοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.