Τουρκος καθηγητής καταγγελει πως η Τουρκια κρύβει θανάτους από τον Κορωνοϊο

Οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι τριπλάσιοι (στην Τουρκια) από αυτούς που ανακοινώνονται σύμφωνα με τον Τουρκο καθηγητή Δημόσιας Υγείας Αχμέτ Σαλτίκ:

 

Να σας πω πως τα στοιχεία περί των θανάτων που ανακοινώνονται δεν είναι αληθή Για ποιο λόγο δεν είναι αληθή; Ανακοινώθηκαν 99 θάνατοι. Τα βλέπουμε τα στοιχεία σε σχέση με αυτά που ανακοινώνονται παγκοσμίως. Μόλις τώρα τα υπολόγισα. Στο σύνολο του κόσμου, το ποσοστό θανάτου είναι 3%. Δηλαδή από τους 100 ανθρώπους που ασθενούν οι τρεις πεθαίνουν . Στην Τουρκία το αντίστοιχο νούμερο είναι 1,1%.
Αυτό είναι στο 1/3 του μέσου όρου του άλλου κόσμου. Γιατί; Για ποιους λόγους ; Μήπως ο Θεός φυλάει την Τουρκία ; Έχουμε μήπως κάποια γενετική διαφορά; Διαθέτουμε κάποια ανωτερότητα. Μήπως ανακαλύψαμε κάποια διεθνώς νέα μέθοδο θεραπείας ; Μα τότε γιατί δεν το ανακοινώνουμε και στα διεθνή περιοδικά ; Αν ο παγκόσμιος όρος ισχύει και για την Τουρκία και όταν μάλιστα δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην ισχύει, πολλαπλασιαζοντας τους 27.284 ανακοινωθέντες θανάτους, βλέπουμε πως είχαμε περισσότερα από 80.000 θύματα. Η κυβέρνηση κρύβει τα νούμερα αυτού του φιάσκου.

Ποτέ δεν είχαμε αμφιβολία πως οι του ΑΚΡ και σε αυτό τον τομέα λένε τρομερά ψέματα για προφυλάξουν τον τουρισμό τους. Ο άνθρωπος τα λέει απλά και κατανοητά. Γα όσους φυσικά έχουν στοιχειώδη λογική και δεν έχουν συμφέρον…

tourkikanea.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.