Βρήκε στο μετρό τσάντα με 9.000 ευρώ και την παρέδωσε

Ένας άνδρας βρήκε μία τσάντα με εννέα χιλιάδες ευρώ στο μετρό και έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας, όπως δήλωσε. Ο επιβάτης του μετρό της Νέας Υόρκης μπήκε κατευθείαν στη λίστα του Άη Βασίλη μόλις παρέδωσε στις αρχές την τσάντα που περιείχε τα χρήματα.

Ο Richard Taverna είδε την μπλε τσάντα μάρκας Chanel στον σταθμό Lincoln Center στο Μανχάταν.

“Την σήκωσα για να δω αν είχε μέσα κάποια πληροφορία για τον ιδιοκτήτη ή κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ίσως για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο” ανέφερε στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο Taverna βρήκε ένα σημείωμα που ήταν γραμμένο στα Ρωσικά και επειδή δεν μπορούσε αν καταλάβει τι έλεγε και δεν μπορούσε να βρει κάποιον υπεύθυνο πήρε την τσάντα στο σπίτι του.

“Άνοιξα τον φάκελο και είδα ότι είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα. Είχε 100 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων. Κάποιος είχε χάσει 10 χιλιάδες δολάρια” δήλωσε. Πήρε την τσάντα και την παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα και για καλή του τύχη ήταν το ίδιο ΑΤ που η γυναίκα είχε δηλώσει την απώλεια της τσάντας της.

Πηγή: Fox

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.